ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du klar til at holde fest

Af Annoncør

Har du noget, du skal fejre? Eller trænger du blot til at give den max gas med vennerne fredag aften hjemme hos dig, inden I tager ud i nattelivet? Det skal være sjovt, hyggeligt og fedt at holde fest. Her får du noget inspiration til at få stablet en rigtig god og festlig aften på benene.

Annoncørbetalt indhold leveret af: sjoppi

Sørg for nok at drikke og spise

Når du skal invitere til fest, hører der sig selvfølgelig noget at drikke og måske endda noget at spise til. 

Det kan være en god idé at have et godt udvalg af drikkevarer som vin, øl og drinks. Derudover kan du indkøbe sodavand til dem, som skal være chauffør, eller som ikke er gamle nok til at kaste sig over alkoholen. Find indkøbssedlen frem og kom afsted til dagligvareforretningen, eller tag på en tur ned til grænsen efter Coca Cola, snacks og alkohol. 

Du kan eventuelt også bede dine festglade gæster om at sørge for egne drikkevarer eller invitere til sammenskudsgilde, hvis du ikke har lyst til at stå for en masse indkøb. I kan også overveje at bestille mad udefra fx fra et cateringfirma eller som takeaway. 

Skab et festligt rum med plads til det hele

Skal der være fest, eller skal der være fest? Inviter dine gæster indenfor til en flot dekoreret lejlighed, gildesal, stue eller forsamlingshus. Er det en temafest, kan du pynte op med festartikler, som skaber den helt rigtige stemning til din julefrokost, hawaiifest eller 90’er-fest. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder om at finde det helt rigtige pynt til anledningen.

Elsker I at danse til høj musik, kan du skabe nogle rammer med plads til et dansegulv, eller måske hopper I bare op i sofaen. 

Underhold dine gæster

Det er ikke sikkert, at der er brug for planlagt underholdning. Men i løbet af aftenen kan der måske godt være plads til et par underholdende indslag og festaktiviteter. Hvilke er op til jer. Det kunne være drukspil, hvor du stiller an med beerpong, terninger eller kort, eller det kunne være sedlen under tallerkenen, limbo og meget andet.

Hvis der skal være quiz på storskærm eller taler, kan det være en idé at få fat på det rigtige udstyr som eksempelvis skærm, mikrofon, højtalere osv.

Der er mange muligheder for at skabe den helt rigtige festlige stemning. Hav en herlig aften!

Del artikel