ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan driftssikres din virksomheds IT-systemer

De fleste virksomheder i dag er dybt afhængige af, at deres IT-systemer fungerer optimalt døgnet rundt. Nedbrud og udfald på systemerne kan være en dyr affære, og når fokuset fjernes fra kerneforretningen, går der ofte unødvendigt mange ressourcer til spilde.

Annoncørbetalt indhold leveret af Mariendal IT

Ved outsourcing af IT-drift for store og små virksomheder holdes alle programmer, systemer og software konstant opdateret, så risikoen for fejlmeldinger og nedbrud minimeres markant. Outsourcing er en investering værd, da kompetencerne udefra sikrer en hurtig og effektiv fejlfinding og optimering, således man internt i virksomheden kan fortsætte sit arbejde ufortrødent og lade eksperterne klare ærterne i mellemtiden.

Outsourcing er også et dansk fænomen

Selvom outsourcing typisk forbindes med udenlandske selskaber, særligt i østen, er der rig mulighed for at outsource sin IT-drift i Danmark. Bl.a. er det nordjyske Mariendal IT en populær spiller på markedet, der sørger for, at teknikken i virksomheden altid fungerer, som den skal.

Outsourcing af IT-drift dækker imidlertid over mange forskellige elementer, og det er naturligvis op til den enkelte virksomhed, hvilke dele man har behov for at få understøttet udefra. Det kan f.eks. være den interne datasikring, serverløsninger eller hardware såvel som andre tekniske forhold i huset.

Tilbuddet på outsourcing af IT-drift tilpasses efter disse behov, og der er således tale om fleksible og rentable foranstaltninger, der sparer dig og din virksomhed penge og ressourcer på den lange bane.

Døgnet rundt

Har man en webshop eller en forretning med dyrebar data, er det alfa og omega, at der er hjælp at hente, hvis systemerne bryder sammen. Der er aldrig hverken et godt eller fast tidspunkt for tekniske problemer, og derfor sørger Mariendal IT for driftssikre IT-løsninger døgnet rundt – alle ugens dage, året rundt.

Disse løsninger henvender sig imidlertid ikke kun til store styresystemer, servere, software og programmer. Noget så simpelt som adgangen til internettet kan også skabe enorme problemer – og for de fleste af os afhænger vores arbejdsdag af, at vi har let og hurtig adgang til nettet.

Ved størstedelen af en virksomheds IT-systemer og datalagringsløsninger er internetadgang en forudsætning for, at disse fungerer optimalt. Den mindste forstyrrelse eller direkte nedbrud kan derfor påvirke hele firmaets arbejdsgang, og det koster på alle parametre, når forbindelsen svigter.

Selvom det måske lyder som et forholdsvist simpelt problem at løse, kan der nogle gange være større kræfter på spil, end man har evner og kompetencer til at løse internt. Derfor er det en fordel at have kvalificerede folk i den anden ende, som har den fornødne viden og erfaring med at løse alle typer af udfordringer forbundet med teknik og IT.

 

Del artikel