Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får dit barn hjælp til lektier i København

Af Redaktionen

Vi kender alle det med at lektierne kan være en smule svære at få lavet. Det kan også være svært at få dit barn motiveret til at lave deres lektier, da der er så mange andre ting de hellere vil. Men det kan også være de har svært ved lektierne i det pågældende fag, og derfor ikke får dem lavet – frygt ej, der er hjælp at hente. Du kan eksempelvis få den rette lektiehjælp i matematik til dit barn. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan dit barn får hjælp til lektierne i København, læs med her. 

Find ud af hvor der er brug for hjælp

Når dit barn har brug for hjælp med ting i skolen, kan det være en god ide at starte med at sætte jer ned og få talt tingene igennem. Det er altså en rigtig god ide at tage en dialog med dit barn, inden du begynder at tilmelde dem til noget. Det kan være der er flere forskellige områder, de gerne vil have hjælp på. Men det kan også være en god ide at snakke med deres lære, så du er hundrede procent sikker på at de får den rette hjælp. 

Lektiecafe på skolen 

Et godt sted at starte, når dit barn har udfordringer med lektierne, er at komme til lektiehjælp på skolen. Der findes rigtig mange skoler eller ungdomsklubber der har tilbud om lektiehjælp, hvor dit barn kan få hjælp i de fleste fag. Her kan dit barn få lavet sine lektier allerede imens de er i skole eller i fritidsordning, og på den måde er det klaret allerede inden de kommer hjem. Er der ikke lektiecafe tilbud på dit barns skole, kan det være der skal andre midler i brug. 

Lektiehjælp i hjemmet 

Hvis der ikke er lektiehjælp på skolen, eller det ikke fungerer for dit barn, kan det være en fordel at få lektiehjælp hjem i hjemmet i København, da det giver nogle dejlig trygge rammer for både dig og dit barn. Der findes mange forskellige måder at få lektiehjælp på i dag, men en af de gode måder dit barn kan få hjælp til lektierne, er ved at få en professionel lektiehjælper hjem til jer, som er rigtig dygtig i netop de fag dit barn har brug for hjælp til. Det kan også være du har mulighed for at hjælpe dit barn på egen hånd, og så er det selvfølgelig også en glimrende løsning.

Del artikel

Andre læser også