Sådan får du din lille københavner-lejlighed til at se større ud

Skrevet af: Redaktionen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der bor på meget få kvadratmeter.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende i de større byer som København, hvor der hver år er flere, der strømmer til for at leve et liv i sus og dus og med den pulserende storby lige uden for vinduet.

Og når der er så mange, der gerne vil bo det samme sted, er alt plads selvfølgelig udnyttet, hvorfor mange må nøjes med få kvadratmeter. Dog er det noget, de fleste godt kan lide, idet der er lidt intim hygge over de små hjem.

Snyd dit øje til flere kvadratmeter

Dog vil de fleste gerne gøre noget, for at deres lille lejlighed synes større end den egentlig er. Og det er da heldigvis også muligt.

Det handler bare om at kende til de tricks, der blandt andet kan snyde øjet til at få et rum til at synes større. Det er for eksempel noget, der kan gøre sig gældende med spejle, der hurtigt kan give en helt anden rumfornemmelse.

Hæng derfor gerne større spejle i for eksempel de små gange for at få dem til at synes større, end de egentlig er.

Udnyt højden og skab et unikt kunstværk

Udnyt også højden. Det kan du for eksempel gøre ved at gøre brug af nogle smalle, men høje reoler og hylder du sætter i et lidt højere mål, end du normalt ville gøre. På den måde holdes gulvet også frit.

Og jo mere gulvplads der er i en lejlighed, jo større vil et rum synes at være.

Og så kan det også være en fordel at bruge flere vægge som et stort kunstværk. Det kan du blandt andet gøre ved finde en lang række forskellige plakater og malerier, du placerer på én væg i et samlet kaos.

Brug smukke malerier

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide, så tag et kig online efter malerier fra mynewart.dk. Her finder du nemlig et meget stort udvalg lige meget, hvad det er, du leder efter i et maleri.

Det er således lige meget, om du gerne vil have et fotografisk motiv, et abstrakt mønster eller noget helt andet. Det hele er at finde – og det gælder også uanset den størrelse, de nuancer og det materiale, du ønsker dit maleri i.

Skab et blikfang der tager fokus fra de små rum

Med det store udvalg af malerier fra mynewart.dk har du desuden mulighed for at skabe et helt unikt udtryk og blikfang i dit hjem. Og det er netop det, der kan tage fokus væk fra de meget små arealer.

Derfor vil du hurtigt opdage, hvordan din væg bestående af et eller flere malerier, kan ændre hele det udtryk der er i dit hjem. Forsøg dig for eksempel frem med en blanding af abstrakte malerier og malerier med motiver og se, hvordan du også kan fremhæve din personlighed på bare én væg.