ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du drømmeboligen i hus

Af Annoncør

Alt afhængigt af hvor man befinder sig i livet, så står man over for forskellige boligsituationer igennem sin levetid. Der er rigtig mange forskellige faktorer, som spiller ind, når man skal vælge, hvor man kunne tænke sig at bo. 

Først og fremmest er der den faktor, som hedder økonomi, hvilket er meget afgørende for, hvilken bolig, som man kan bo i. Studerende, som ofte ikke har en særlig høj indkomst vil oftest vælge at bo i en lejebolig, hvorimod at personer, som har fuldtidsjobs vil have bedre muligheder for at købe en ejerlejlighed eller et hus.  

Derudover er ens livssituation også meget afgørende for, hvilken type af bolig, som man vælger at bosætte sig i. Det kommer bl.a. an på hvor mange personer, der skal bo i boligen til dagligt. Hvis man er en større familie med børn, så kræver det ofte en større mængde af plads, hvor et hus vil være oplagt. 

Men hvordan får man fat i en bolig, som både passer til ens behov og ønsker samtidig med, at det ikke er urealistisk. Dette giver vi dig svaret på i denne artikel.  

Opsæt dine kriterier 

I enhver jagt på en bolig, så er det vigtigt at få opstillet nogle kriterier fra starten. Derfor skal du starte ud med at gøre op med dig selv, hvad dine nøglekriterier er for boligen. Skal det være en lejlighed eller et hus? Det kommer ofte an på hvor mange mennesker, som skal bo der, men det er vigtigt at få afklaret med sig selv. 

Hvis man er på jagt efter en lejlighed, er der automatisk nogle begrænsninger for hvad man kan renovere og installere i lejligheden. Hvis fri adgang til have eller altan er et af dine nøglekriterier, så er det derfor nødvendigt at få det afklaret allerede fra starten.

Vær realistisk 

Det er naturligvis også meget vigtigt, at du er realistisk. Nogle områder er dyrere end andre. Det er f.eks. noget dyrere pr. kvadratmeter i København end det er i Ringsted.

Vær derfor realistisk omkring hvad du har brug for og hvad der kan lade sig gøre både økonomisk og i forhold til, hvad hvor meget plads, som du egentlig behøver.      

Afsøg boligmarkedet

En af de bedste måder at undersøge, om det er realistisk at du kan købe en bolig i et specifikt område, er at afsøge boligmarkedet i det gældende område. Det kan være en god ide at gå ind på diverse boligportaler og vælge dine kriterier, hvorefter du får en liste over boliger, som er oppe på markedet netop nu. 

Hvis der er mange boliger, som ligger indenfor dit budget, så kan det være en god indikation for, at der gode chancer for, at du kan finde en bolig, som du har råd til. 

Hvis der på den anden side ikke kommer nogle resultater op, så er det meget usandsynligt, at du vil have råd til at købe en bolig i det valgte område med de valgte kriterier. 

Benyt en boligrådgiver 

Endeligt kan det være en meget god ide at benytte boligrådgivning, når du skal i gang med at finde og købe din drømmebolig. Der er nemlig rigtig mange fordele ved boligrådgivere, som du ikke opnår, hvis du går på boligjagt på egen hånd. 

En boligrådgiver er altid på din side, og arbejder for at du opnår den bedste aftale med de bedste betingelser. Det er derfor din garanti for at du opnår en god aftale samt en sikker købsproces. 

Hvis du følger rådene i denne artikel, er du allerede godt på vej imod din drømmebolig indenfor virkelighedens grænser.

Del artikel