Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du gourmet burger takeaway i København

Af Redaktionen

Gourmet burger. Smag lige på ordet engang. Hvis du elsker burgere og god mad generelt, er en gourmet burger uden tvivl lige noget for dig. Her er der ikke tale om en kedelig og slatten burger fra den lokale grillbar, men i stedet om en saftig burger med kød i højeste kvalitet fra et af byens bedste burgerhuse.

Annoncør betalt indhold leveret af: Roomservice.dk

Er tænderne allerede ved at løbe i vand? Og synes du samtidig, at der er uoverskueligt langt ned til din favoritburgerpusher? Så fortvivl ej – Room Service redder dagen (og din aftensmad).

Burgere fra de bedste burgersteder – leveret direkte til din dør

Hvis du ikke har hørt om Room Service før, er det på høje tide. Room Service er nemlig en madleveringsservice, der fungerer som et bindeled mellem dig og de bedste spisesteder i byen. Det eneste, du skal gøre, er at logge ind og bestille din mad; så er den snart på vej til dig.

Det lyder måske som noget, du har hørt om før. Der er dog en ikke helt uvæsentlig forskel. For mens de sædvanlige madleveringsservices kører rundt med traditionel junkfood, har Room Service valgt en anden vej. Her fokuseres der udelukkende på de bedste spisesteder i byen, og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til burgere.

Room Service leverer takeaway fra Grillen Burgerbar, men samarbejder også med både Halifax og Cocks & Cows. Du har med andre ord mulighed for at vælge lige præcis den gourmet burger, du bedst kan lide.

Også gourmet takeaway til erhverv

Er du på arbejde og tænker ”Uuhhmmm, gourmet burger!”, så er der ingen grund til at lade det blive ved tanken. Room Service leverer nemlig også til erhverv, og det er ekstra lækkert i en tid, hvor kantiner og køkkener er lukket ned, og hvor den ene kedelige leverpostejmad hurtigt tager den næste. Hvorfor ikke erstatte dem med en lækker burger sammen med dine kolleger?

Når du har valgt din favoritburger (eller anden gourmetmad) fra Room Service, foregår selve bestillingen også nemt – også, hvis i er flere kolleger, der skal bestille mad sammen. Funktionen ”Fællesbestilling” gør det nemt at invitere andre ind i din bestilling, så alle kan vælge præcis det, de allerhelst vil have – og det er virkelig smart, hvis i er mange kolleger, der skal bestille mad sammen.

Hjemme, ude eller på arbejde – har du lyst til gourmet burger takeaway i København, så er svaret enkelt: Room Service!

Del artikel

Andre læser også