Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du hjælp til flytningen

Af Redaktionen

Når du bor i storbyen, er det ikke altid, at der er særlig god plads.

Langt de fleste bor i lejligheder, hvilket kan skabe en del pladsproblemer, når du står overfor at skulle flytte i en ny lejlighed, samtidig med at den skal gøres klar.

Ofte skal der males og måske er der noget gulv eller køkken, der skal laves om. Derfor er det ikke det letteste at have alle sine ejendele stående i lejligheden samtidig. Men der findes dog heldigvis en løsning, nemlig en container.

En container har flere gode formål

Ved at gøre brug til af en container til opbevaring, sørger du for, at du har god plads til at få gjort din lejlighed klar til indflytning. Så lej en container i København, hvis du ved, at den ekstra plads også vil være en fordel for dig.

Du kan få containeren leveret overalt i København, du skal blot give dem en adresse. Dernæst har du containeren i den tid, du har brug for den.

Perioderne kører i måneder, og når du ikke længere har brug for containeren, bliver den afhentet igen.

Du kan også leje en container til selv flytningen. Det fungerer lidt på samme måde som en flyttemand.

Du får en container leveret ved din gamle adresse, og så læsser du alle dine ejendele ind i den. Her foregår det dog i dit tempo, og du er velkommen til at bruge flere dage.

Dernæst transporteres containeren hen til din nye adresse, hvor du så tømmer den igen.

Flere valgmuligheder

Du kan vælge forskellige former for containere, som du kan leje til opmagasinering. Nogle er almindelige containere, mens andre er isolerede, så de mindsker risikoen for fugt og kondens i containeren. Den sidste er en god ide, hvis du har behov for at opbevare ting, som er følsomme overfor temperatursvingninger.

Del artikel

Andre læser også