Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du mere tid med dine gæster nytårsaften

Af Redaktionen

Følgende indhold er annoncørbetalt

Nytårsaften er én af årets helt store fester for mange, fordi det netop skal fejres, at vi springer ind i et helt nyt år.

Er det din tur til at være vært for festen i år, og er du allerede så småt begyndt at tænke på planlægningen? Her kan du få nogle tips til, hvordan du får mest mulig tid sammen med dine gæster.

Lad andre stå for madlavningen

Det vigtigste til sådan en nytårsfest er egentlig ikke, om maden er god, om musikken spiller eller om der er pyntet flot op.

Det er alt sammen noget, der er med til at gøre aftenen federe, men i bund og grund er det vigtigste, at du og dine gæster har hinanden og har tid til at hygge jer sammen.

Derfor vil det også være ærgerligt, hvis du skal bruge en stor del af din tid på at stå i køkkenet og lave mad.

Hvis du vælger selv at lave mad til dine gæster, kan der hurtigt gå meget tid med det. Faktisk tager det som regel længere tid, end du lige regner med.

Hvis du gerne vil have mere tid med dine gæster, er det derfor værd at overveje, om du skal bestille take away i stedet. Her kan du f.eks. finde nytår take away i København.

Fordelen ved take away på sådan en aften er, at du og dine gæster kan nyde noget god mad, men du samtidig ikke behøver at stå i køkkenet hele tiden.

Pynt op dagen før

Du har garanteret mange ting at tænke på, på selve dagen. Du kan derfor gøre det lidt lettere for dig selv, hvis du vælger at pynte op og dække før dagen før. Når du er på forkant med sådan nogle ting, bliver dit hoved lettet en hel del.