MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du mest plads i hjemmet

Af Annoncør

Der er nogle, som vil sige trangt, men vi foretrækker nu at sige hyggeligt. Hvis man er bosat i København, og tilligemed er studerende, så kan pladsen være meget begrænset. Det resulterer selvfølgelig i lidt udfordringer, men ved hjælp af lidt kreativitet, så kan man faktisk få plads til rigtig meget.

Overvej begrænsninger

Inden man kaster sig ud i de store indretningsprojekter, så er det værd lige at spørge sig selv: har jeg virkelig brug for dette? Hvis man lejer en lille lejlighed, så skal man måske indfinde sig i, at stort spisebord ikke er helt så vigtigt. Det er i sidste ende en prioriteringssag, og det desværre noget som man er nødsaget til at indfinde sig i.

Med det sagt, så skal man selvfølgelig lige overveje, om det ikke kan lade sig gøre på en eller anden måde. Man kunne f.eks. vælge at købe plankeborde efter mål, og derved få maksimal pladsbenyttelse, så man ikke risikere et lille hjørne i lejligheden, som slet ikke bliver brugt.

Internet og netværk

Hvis man ikke er kreativtanlagt, så kan det måske virke ret så besværligt, men der er rigtig meget inspiration at hente online. Der eksister diverse hjemmesider, hvor man både kan se videoer og billeder af diverse indretningsideer. Derudover, så kan det være en rigtig god idé at udnytte ens netværk. De fleste har en eller anden i deres omgangskreds, som har sans for indretning. Hvis man vælger at få hjælp af familie eller venner, så skal man også være opmærksom på, at man får en indretning, som passer til ens stil og personlighed. Det er nemlig meget typisk at personen som hjælper, ender med at indrette et hjem, som de selv gerne vil bo i, og det ikke altid den bedste løsning for en selv.

Denne artikel er sponsoreret af mobelstrom.dk, som bl.a. tilbyder rustikke plankeborde, custom made plankeborde, møbler efter mål, håndlavet møbler efter mål, håndlavet plankeborde og håndlavet plankeborde efter mål.