MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tivoli melder ud: Sådan får du plads på Plænen til Fredagsrock fremover

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto PR
Foto PR

Der har været stort tryk på Tivoli de seneste fredage, hvor populære bands og musikere har trukket tusindvis af mennesker til den gamle have.

Det var dog ikke alle dem, der gerne ville opleve koncerterne, der fik plads på Plænen eller kom inden for portene.

Derfor indfører Tivoli nu et nyt system, som skal sikre, at koncertoplevelsen bliver bedre, og at der ikke opstår kø og tumult – hverken uden for eller inde i haven.

”Vi elsker glade gæster i Tivoli, og vi elsker at afvikle koncerter, som giver os stærke fælles oplevelser på tværs af generationer. Men hvis alle fortsat skal have gode Tivoli-oplevelser, er det nødvendigt at ændre i kapaciteten for nogle af de større begivenheder, og det er nødvendigt for Tivoli at kunne håndhæve det,” siger administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch.

Indfører pladsreservation

Fremover skal du reservere plads, hvis du vil være sikker på at komme med til store begivenheder i Tivoli.

Tivoli har lavet en løsning, hvor gæster via Tivoli.dk kan sikre sig en plads til kommende koncerter, og det prøves første gang af i denne uge, hvor Aqua spiller til Fredagsrock.

“Vi har afholdt Fredagsrock i Tivoli i 25 år. Men efter Corona har vi set en ændret gæsteadfærd særligt blandt det yngre publikum. Det gør, at vi nu til større begivenheder over sommeren indfører pladsreservation for events, hvor efterspørgslen vurderes at kunne overstige kapaciteten på arrangementet. Det er en stor beslutning, og det vil betyde lidt mere planlægning for gæsterne at komme i Tivoli på enkelte dage hen over sommeren, men vi mener, at det er rettidig omhu i forhold til den udvikling, vi oplever lige nu,” siger Susanne Mørch Koch.

Pladsreservationen er gratis for alle, men dem, der ikke har Tivolikort skal, som altid, købe en entrebillet, der sammen med pladsreservationen skal vises ved indgangen.

Har man reservation til en af Tivolis restauranter eller forestillinger, behøver man ikke pladsreservation.

Det samme gælder for gæster, der er i haven inden et givet tidspunkt på dagen. Til Aqua-koncerten er det inden kl. 16.00.

Der kan reserveres plads via Tivoli.dk fra onsdag kl. 12.

”Det nye reservationstiltag skal sikre, at vi fortsat kan afvikle koncerter, så gæsterne får en god Tivoli-oplevelse, så ingen ender i en lang kø og måske ovenikøbet ender med at gå forgæves. Hvis gæster ikke har en pladsreservation, er der ingen grund til at komme, for så bliver man bliver ikke lukket ind,” siger kommerciel direktør i Tivoli, Niels Erik Folmann.

Tivoli vil løbende evaluere behovet for pladsreservation og lover, at det bliver tydeligt angivet løbende i programmet på Tivoli.dk samt på sociale medier, hvornår pladsreservation er nødvendig.

Du kan se hele årets Fredagsrock-program i artiklen her.

Del artikel

Andre læser også