Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du råd til din akutte tandbehandling

Af Martin Jørgensen

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du akut tandpine, eller har du knækket en tand? Så er du nødt til at tage til tandlægen for at blive smertefri eller for at få lavet din tand, og det gælder også, selvom du måske ikke har råd til at betale den store tandlægeregning, som du ved komme til at vente forude.

Derfor kan du her i denne artikel læse om, hvilke muligheder du har, hvis du ikke har råd til at betale for den helt store tandlægebehandling, men omvendt heller ikke har råd til at lade være. For hvad gør man så? Det kan du blive meget klogere på her i denne artikel.

Vælg en tandlæge der tilbyder afdragsordninger

Hvis du har akut behov for at komme til tandlægen, og er du bekymret for, at der venter en stor tandlægeregning forude, som du ikke har mulighed for at betale lige nu? Så kan du med fordel vælge at tage kontakt til en tandlæge, der tilbyder afdragsordninger. Det er der efterhånden heldigvis rigtig mange tandlæger i København og omegn, der tilbyder, så her er gode muligheder for jackpot.

Vær dog opmærksom på, at nogle tandlægeklinikker kun tilbyder en afdragsordning, når der er tale om et beløb af en vis størrelse.

Spørg dine forældre om hjælp

De fleste af os har forældre, som har lidt på kistebunden, og hvis du skulle være så heldig, kan det også være en rigtig god ide at høre dine forældre, om de kunne have lyst til at låne dig penge til tandbehandlingen.

De fleste forældre ønsker ikke, at deres børn lider eller er i smerte, så hvis de har mulighed for det, vil de som regel gerne hjælpe. Aftal dog altid en god afdragsordning.

Optag et lån

Hvis du ikke har mulighed for at finde en tandlæge, der kan behandle dig akut, og som samtidig tilbyder en god nok afdragsordning, og hvis du ikke kan låne af for eksempel dine forældre, så kan et alternativ være at optage et lån til tandlæge. Selve tandbehandlingen kan du ikke undvære, og pengene skal betales. Hvis du ikke kan få råd til tandbehandlingen på andre måder, så kan optagelsen af et lån være en rigtig god løsning, så du kan komme dine tandproblemer til livs.

Der findes mange forskellige typer lån, som du kan optage, og her gælder det om at vælge et lån med en lav rente og også gerne med en fleksibel afvikling af gælden, så du kan vælge en løsning, der passer ind i dit budget.

Når du kigger på lån, bør du blandt andet undersøge følgende:

  • Renten
  • Mulighed for afdragsfrihed
  • ÅOP
  • Tilbagebetalingstiden
  • Hvor hurtigt du kan få pengene udbetalt.