Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan får du tid til mere hygge

Af Redaktionen

3 råd til hvordan I får tid til hygge i hverdagen 

Dette er sponsoreret indhold

De fleste kender til den travle hverdag, hvor der skal balanceres mellem familie, venner, arbejde, fritidsinteresser og praktiske gøremål. Sidstnævnte er nok også det, som de fleste har mindst lyst til at beskæftige sig med. Eksempelvis står indkøb af aftensmad ikke altid på listen over de ting, man har allermest lyst at foretage sig efter en lang arbejdsdag, inden man skal hjem til familien. Heldigvis findes der i dag flere alternativer til at stå over køledisken i supermarkedet og ikke altid føle sig synderligt inspireret. Eksempelvis kan man bestille de såkaldte måltidskasser, hvor man blandt andet kan opbygge sin egen måltidskasse. Der findes flere forskellige forhandlere af måltidskasser, og dette kan man Læs mere om på Maaltidskasserne.dk

Spar tid på indkøbene

Som nævnt kan man spare tid på indkøbene ved at bestille en måltidskasse. Dem kan man skræddersy, lige som man ønsker dem. Eksempelvis kan du bestille til op til syv personer, og man kan også vælge hvor mange dage om ugen, man ønsker at få en måltidskasse. Det kan eksempelvis være, at der et par dage i ugen, hvor der er mere travlt end på de andre, og hvor overskuddet til at tænke på indkøb og aftensmad er mindre.

Til de dage kan man eksempelvis overveje en måltidskasse, så man spare tid på at stå i kø i supermarkedet. Tendensen til at spare tid på indkøbene, så man kan være mere sammen med familien eller vennerne har en stigende popularitet, som mange mennesker allerede har taget til sig https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/maaltidskasser-flere-koeber-sig-til-ekstra-tid-og-god-samvittighed

Få ny inspiration i køkkenet

Med måltidskasser kan man måske også få noget nyt inspiration ind i køkkenet. De fleste kender følelsen af, at man til tider ikke kan finde lige så meget inspiration til madlavningen, som andre dage, og at man tit ender med lave det samme uge efter uge. Med en måltidskasse kan man måske få inspiration til nye retter, eller lave de klassiske med nye ingredienser, så de skiller sig lidt ud, fra det man er vant til. 

Gør måltiderne til en oplevelse

Udover at få ny inspiration og mere tid til samvær med familien eller vennerne, så kan måltidskasserne også gøre måltiderne til en oplevelse frem for en hverdagsting, som mange måske ikke altid lægger den dybeste betydning i. Men en måltidskasse kan give en ny oplevelse, når man skal samles om spisebordet, og det kan gøre eksempelvis aftensmaden lidt sjovere. Man kan eventuelt prøve sig igennem flere forskellige måltidskasser igennem en periode, som man så kan diskutere og sammenligne bagefter.

På den måde kan man gøre aftensmaden eller alle andre måltider for en fælles oplevelse, hvor alle kan være med til at udforske og måske prøve nye retter, som man ikke nødvendigvis selv ville have fundet på nede ved køledisken i supermarkedet. Måltidskasser kan altså mange ting. De kan både give mere tid til samvær, inspiration til nye retter, samt nye madoplevelser. 

Del artikel

Andre læser også