ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du tiden til at gå på din rejse til København

Af Annoncør

Det kan være, at du skal til København i den nærmeste fremtid. Måske skal du hjem til jul, besøge nogle venner eller bare være turist derover. Uanset hvad grunden måtte være, har du sikkert noget transporttid på vej dertil, som du skal have udfyldt med nogle aktiviteter. Om transporten så måtte være i bil, tog eller noget helt tredje. Derfor har vi lavet en lille liste med rejseaktiviteter, så du ikke bare kommer til at sidde og stirre ud i luften.

Adrenalinsuset

Hvis du er til lidt sjov og spænding, kan du spille online casino. Det er naturligvis kun, hvis du er over 18 år og føler, at du har penge til at spille. Find danske automater hos spillehallen og få tiden til at gå stærkt. Det kan være rigtig sjovt at spille på forskellige automater, og inden du ved af det, er du fremme.

Se en god film

Det er selvfølgelig en klassiker, men det er bare så god en beskæftigelse, når man rejser. Det kan være, at du er i gang med en trilogi, eller måske er det lang tid siden, at du har set en af dine yndlingsfilm. Så er det altså her, at transporttiden bliver den ven. For det er da den perfekte mulighed for at få kommet i gang med eller genset nogle film. Så få hentet dem ned, inden du tager afsted – eller slå mobilnetværk til. 

Podcast

Hvis du ikke har gjort dig så meget i det, så er det på tide, at du prøver det af. Podcast er super spændende, fordi de bliver produceret om så mange forskellige emner. Derfor kan du med garanti finde noget, som ligger inden for den niche du interesserer dig for. Når man rejser, især hvis det er alene, er podcasten en rigtig god ‘ven’ at have med sig.

Den fornuftige

Hvis du er der der totalt seje overskudsmenneske, så bruger du selvfølgelig tiden fornuftigt. Det kan være du har noget arbejde, studie eller måske en god bog, som du lige kan kigge på. Og hvis du er både lidt god ved dig selv, men også på samme tid lidt hård, så er det altså det du får tiden til at gå med.

Vi håber, at du må få en god rejse, og at transporttiden ikke bliver alt for lang. Vi synes i hvert fald, at vi har gjort vores for at inspirere dig til at få tiden til at gå.

Del artikel