ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud

Af Annoncør

Er du også et af de mennesker der går og venter på Black Friday, med samme forventning af glæde, som til juleaften? Nogle hader Black Friday, mens andre elsker det. Det er en tid på året hvor butikkerne går amok i tilbud og en tid hvor man kan spare rigtig mange penge. Det er også en god anledning til at få købt nogle af de store julegaver, som man ellers ikke vil købe, på grund af prisen. Så hvis du er en af dem, der ikke kan vente på Black Friday, så læs med her, hvor vi giver dig et par tips til at finde de bedste Black Friday tilbud.

Tjek butikkernes hjemmesider

I dagene op til Black Friday, begynder de fleste butikker at annoncere for alle deres tilbud. Det er derfor en god idé at være klar, til at begynde at researche priserne på de forskellige hjemmesider. Det kan godt være at der er et knaldtilbud på et Tv i en af butikkerne, men hvis det kan fås endnu billigere i anden butik, ville man være ærgerlig over at have købt Tv’et i den først butik. Derfor bør du finde ud af med dig selv, hvad det er du er på jagt efter og derefter tjekke de forskellige hjemmesider, og efterfølgende sammenligne tilbuddene og priserne med hinanden.

Vær opmærksom på Tv-reklamer

De fleste hader at blive afbrudt af reklamer, mens man sidder og ser en god film, men lige når det kommer til tiden op til Black Friday, kan det godt betale sig at spidse ører og lade være med at skifte kanal. Butikkerne bruger nemlig Tv-reklamer i stor stil, til at reklamere for alle deres slagtilbud. Så hvis du er på udkig efter gode Black Friday tilbud, så gør dig selv en tjeneste at følge med i de forskellige reklamer, da det kan ende med at spare dig for rigtig mange penge, penge som gør det muligt at få fordel af endnu flere tilbud, eller til at forsøde tilværelsen på andre måder.

Læs de trykte reklamer

Et andet sted hvor man kan få et overblik over alle de gode tilbud, er ved at læse de trykte reklamer, som der kommer i din postkasse. Det er ikke sikkert at du normalt læser dem igennem men bare smider dem ud i containeren til papir, men det kan være en stor gevinst for dig, at læse dem igennem. Ligesom med butikkernes hjemmesider og reklamerne i Tv, så kan man også finde rigtig mange gode tilbud i de trykte medier samt reklamer. Også her, er det en god idé at sammenligne de forskellige tilbud, så man sikrer sig at man får det bedst mulige tilbud og ikke bruger flere penge end nødvendigt.

Del artikel