ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du den bedste pris på brolæggersand

Af Redaktionen

En ny belægning af fliser på terrassen kan virkelig få dit udendørsområde til at skinne, mens det samme kan ske for din indkørsel, hvis du vælger at skifte de gamle fliser ud med nogle nye.

Men inden du kan gå i gang, skal du have sikret, at fundamentet for din nye terrasse eller indkørsel er i orden. Det er her, brolæggersand kommer ind i billedet.

Brolæggersand er nemlig en helt uundværlig del af det at lægge nye fliser, da det er en del af den bundbelægning, som skal holde fliserne på plads.

Til en bundbelægning skal du bruge:

  • Bundsikringsgrus til at sikre fliserne mod fugt nedefra og til at sikre bundbelægningen fra at skylle væk under voldsom regn
  • Stabilgrus som kan stampes tæt sammen og derved skabe et godt fundament for dine fliser
  • Brolæggersand som skal lægges i et lag på 3-5 cm oven på stabilgruset, hvor det vil fungere som det sidste lag mellem fundamentet og selve flisen og derved gøre det nemt for dig at skabe en plan og lige overflade

Sammenlign priser på brolæggersand online

Hvis du står overfor at skulle anlægge ny terrasse eller indkørsel, er brolæggersand altså en vigtig del af processen.

Der er dog stor forskel på prisen på brolæggersand afhængigt af, hvor du kigger, hvorfor det kan være en god idé at undersøge markedet grundigt, inden du bestiller et læs med brolæggersand til din have eller indkørsel.

Det kan du eksempelvis gøre ved at sammenligne priser på brolæggersand online, hvor du finder et væld at forskellige priser fra mange forskellige forhandlere.

Ved at foretage et pristjek på brolæggersand kan du komme til at spare mange penge, da det er nemt at finde frem til den billigste løsning. På den måde kommer du hurtigt et par skridt nærmere på at få din drøm om en ny indkørsel eller ny terrasse opfyldt.

Del artikel