MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan finder du den rette tandlæge i København

Af Redaktionen

Det er de færreste der nyder at tage til tandlægen. Af en eller anden årsag er det skræmmende for mange at ligge under det skarpe lys og få forskellige værktøjer stukket i munden. Men det behøver ikke at være så skræmmende. Udover at forsøge at ændre sit tænkesæt, så kan man også finde en moderne og hyggelig klinik der gør det behageligt at give tænderne et visit.

Annoncørbetalt indhold leveret af tep6.dk

En tandlæge ser i sig selv ikke farlig ud, men alligevel er der folk der afholder sig fra at gå til tandlægen. Det kan være fordi man tidligere har haft en ubehagelig oplevelse med en tandbehandling eller måske bare fordi man har en forestilling om, at tandklinikker er ubehagelige og mildt skræmmende.

 

Hvis man er lidt tandlægeskræmt, kan man med fordel vælge en tandlæge i København som har en hyggelig klinik, som kan stilne nerverne mens man venter i venterummet og når man sidder i tandlægestolen.

 

Smertefri tandpleje

Besøg i tandklinik kan opleves som smertefyldt på forskellige planer. Det kan være ubehageligt at få behandlet tænderne og det kan også være ubehageligt at hive dankortet frem når regningen skal betales. Men begge behøver ikke at være så smertefyldt når det kommer til tandpleje.

 

Hos Tandlægerne på Enghave plads får man behandlinger af professionelle tandlæger der kan deres kram. Og de bliver udført til rimelige priser, så pengepungen ikke føles for tom på vej ud fra klinikken.

 

Dygtigt team

Hos tandklinikken på Vesterbro er man i gode hænder når man har nogle tænder der skal tilses. Teamet består af dygtige fagfolk og skarpe tandlæge samt tandplejere, som har udført mange forskellige behandlinger. Det gør at man kan føle sig tryg når man sætter sig til rette i tandlægestolen og gaber op.

 

Besøg tep6.dk for at læse mere om holdet bag klinikken og de mulige behandlinger.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også