Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du en god frisør

Af Martin Jørgensen

Der er mange der er bange for at gå til frisøren, fordi de har haft en skrækoplevelse på et eller andet tidspunkt i livet. Det mange ikke ved, er at der er meget man selv kan gøre, for at påvirke resultatet af frisørbesøget. 

Tag billeder med

Du har sikkert hørt det mange gange, at det er en god ide at have billeder med, når man skal til frisøren. Det er simpelthen bare for at være helt sikker på, at man er på helt samme bølgelængde, inden man begynder at klippe. Et billede er nemlig en meget håndgribelig ting, som gør det nemt for frisøren at vurdere, hvad det er præcist du vil have. Det er også en god ide at huske på, at man ikke nødvendigvis kommer til at ligne den person der er på billedet, selv om man får en lignende frisure. Det er ikke frisørens skyld, men det er altså en god ide at forventningsafstemme inden man går i gang med at klippe eller farve.

Det er også en god ide at have en tydelig ide om, hvad det er man vil have. Hvis man ikke har det, skal man stole på sin frisør til at komme med gode forslag om hvad der vil klæde en. Det er under alle omstændigheder bedre at overkommunikere end underkommunikere.

Find en god frisør

Det er selvfølgelig også vigtigt at finde en god frisør. Der er nemlig stor forskel på frisører, men der findes gode frisører overalt i København. Frisør århus behøver ikke at være noget dårligere, der findes dygtige frisører over hele landet, det vigtigste er at du finder en som du kan stole på.

En god frisør lytter og imødekommer dine ønsker. En god frisør har også evnen til at se potentialet i dine ønsker og også kunne rådgive dig, hvis det du gerne vil have, ikke er noget der kommer til at klæde din ansigtsform, hudtone eller lignende. En god frisør er altså også ærlig, om hvad der rent faktisk kan lade sig gøre. Det kan godt betale sig at læse anmeldelser, inden man vælger en frisør, så man er sikker på at andre også har haft en god oplevelse.

Det er nemlig ret universelt, hvad vi anser for at være en god frisør. Alle kan lide at blive lyttet til og føle at vi er i gode hænder, der kommer med konstruktive forslag for at få det bedste mulige resultat.