Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du gardiner, der passer til dit hjem

Af Annoncør

Gardiner er ikke kun gode til at skærme af for lys. Hvis du vælger nogle smarte og flotte gardiner, så gør du samtidig noget godt for din indretning. Men hvordan vælger du nogle gardiner, der passer til dit hjem? 

Mål korrekt op til dine gardiner 

Der er rigtig mange forskellige gardintyper. Men uanset hvad du vælger, så er det altid nødvendigt, at du måler korrekt op til dine gardiner. Det er nemlig afgørende, når du går ud og vælger gardiner. Nogle gange er du heldig at finde nogle gardiner i standardmål, men andre gange er du nødt til at skære nogle til eller bestille nogle speciallavede. 

Få hjælp og rådgivning til valg af gardiner 

Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem, så er det altid en mulighed at få hjælp. Der er nemlig en Gardinbus i København, der netop kører rundt og hjælper med både valg af gardiner, mål, opsætning m.m. Hos Gardin Jensen finder du kompetent rådgivning omkring gardiner i København. Desuden kører gardinbussen også til Hellerup og Gentofte. Det er en løsning, som mange er rigtig glade for. 

Derfor behøver du ikke at fortvivle, hvis du har svært ved at finde nogle gardiner, der klæder din indretning og dit hjem. 

Vælg gardiner i farver 

Der er ingen, der siger, at gardiner behøver at være i helt neutrale farver såsom hvid, sort, grå el.lign. Hvis du har lyst til at gøre dine gardiner til en større del af din indretning, så er det en god idé at gå efter nogle farver, der komplementerer din indretning.  

Dine gardiner får også automatisk mere opmærksomhed, hvis du vælger nogle friske og anderledes gardiner. Det gode ved gardiner er, at du altid nemt kan skifte til nogle andre alt afhængig af, hvad du føler for, og hvad der matcher din indretning.

Del artikel

Andre læser også