ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du lettest en lejebolig på Østerbro

Af Annoncør

Har du et ønske om at finde dig en lejebolig beliggende på Østerbro? Hvis ja, så er du næppe i tvivl om, at du står overfor et svært valg. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du ikke har et stort budget at gøre godt med.

Der er dog en række tips og tricks, du kan benytte dig af, hvis du vil forbedre dine chancer for at finde en god lejebolig. Er du i tvivl om, hvordan du bedst bærer dig ad med dette, skal du blot læse med herunder.

Få e-mails fra diverse boligportaler

En rigtig god idé er at få e-mails fra diverse boligportaler. De fleste af dem tilbyder nemlig, at du kan få tilsendt en e-mail, når nye boliger kommer til leje. Dermed vil du ikke gå glip af det, hvis en interessant bolig bliver sat til leje på Østerbro.

Du kan naturligvis selv angive en række krav som boligen skal leve op til, før det udløser en e-mail. Dermed kan du sikre dig, at det kun er boliger, der lever op til dine krav, der havner i din indbakke. Du skal derfor ikke være bange for, at du pludselig bliver spammet.

Skriv dig op i et lejerkartotek

Langt fra alle er klar over, at det kan lade sig gøre, men der findes faktisk flere mæglere, der også arbejder med lejeboliger. Derfor er det muligt at blive skrevet op i et lejerkartotek. Dermed vil du blive kontaktet af mægleren, når noget interessant dukker op.

Her bør det dog nævnes, at det som regel kun er lejeboliger af en vis karakter, der er mulige at finde på denne måde. Dog findes der enkelte mæglere, der også står for at udleje boliger, hvor de fleste kan være med. Hos dem kan du med fordel komme i deres lejerkartotek.

Hold øje med de sociale medier

Der skal ikke herske tvivl om, at der er rigtig mange udlejere, der gør brug af de sociale medier, når de skal udleje en bolig. Ofte gør det både hurtigere og nemmere til, end hvis de skal oprette en annonce på en af de danske boligportaler.

Derfor kan det godt betale sig at melde sig ind i relevante grupper på Facebook. Disse bliver nemlig ofte anvendt af udlejere, der er på jagt efter nye lejere til en eller flere boliger. Derfor er det også en god idé at holde sig orienteret her.

Del artikel