ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan forbedrer du din nattesøvn

Af Annoncør

Statistikken vidner om, at mange danskere har svært ved at sove, og det kan da også være svært at finde roen i en travl, moderne hverdag. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis man bor i København eller en af Danmarks andre større byer, hvor der, selv om natten, er biler og mennesker overalt. Heldigvis er der måder, hvorpå du kan vinde din nattesøvn tilbage. Det kræver bare, at du er bevidst om det i løbet af din dagligdag.

Væn kroppen til det

Først og fremmest bør du prøve at give kroppen motion og frisk luft i løbet af dagen. Bor du for eksempel i København, kan du drage nytte af byens mange parker og grønne områder. Selv en gåtur i parken er nemlig bedre end ingenting. Særligt hvis du ellers har et stillesiddende kontorjob kan det nemlig være med til at udmatte kroppen fysisk i løbet af dagen samt minde den om døgnets gang. Hvis kroppen og hjernen er på dit hold, er det meget nemmere at falde i søvn om natten.

Sov med bambusdyne

En anden måde at få kroppen til at slappe af, når det endelig er sengetid er ved at gøre sengetid behagelig. Desværre er der alt for mange danskere, der ligger på hårde madrasser, beskidte lagner og lummervarme dyner. En madras kan være dyr og omstændigt at udskifte. Til gengæld kan noget så simpelt som en ny dyne gøre underværker for kvaliteten af din søvn. Ikke mindst, hvis du vælger en bambusdyne. En bambusdyne er vitterligt bare en dyne lavet af 100% bambus. Det kan måske lyde fjollet, men prøv kvalitetsdyner lavet af bambus, så går du ikke tilbage igen. 

Det viser sig nemlig, at det naturlige materiale har en lang række egenskaber, som er oplagte i en dyne. For eksempel er bambus fugtafvigende og temperaturregulerende. Derfor er en bambusdyne oplagt for dig, der sveder meget i løbet af natten. Selvom der ikke er dig, kan en bambusdyne dog med garanti gøre det mere behageligt og renligt at gå i seng om aftenen. Hvis du glæder dig til at hoppe i sengen, er der også meget bedre chance for, at du faktisk får en nattesøvn af den rette kvalitet og længde. Faste sengetider er nemlig langt fra kun for børn. Det er også for alle, der gerne vil have en god nats søvn.

Del artikel