ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan forbereder du dit barns konfirmation

Af Annoncør

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med at forberede dit barns konfirmation – og mange mødre er det vigtigt, at dagen bliver helt perfekt.

Hvis du gerne vil sørge for, at dit barns konfirmation, så kan du læse med lige her, hvor vi giver dig nogle tips og tricks til at opnå netop dette.

Involver dem i processen

Den bedste måde at sørge for, at dit barns konfirmation bliver den bedste dag, er ved at spørge ind til, hvordan de kunne tænke sig, at dagen forløb. Selvom der er en generel opskrift på dagen, så har de måske nogle tanker omkring, hvad de godt kunne tænke sig. Det kan være i forbindelse med deres tøj, hvordan de gerne vil køres fra kirken, de billeder, der skal tages, farvetema og så videre. Forsøg at opfylde deres ønsker så vidt muligt og prøv så vidt muligt at undgå at gøre det til din perfekte dag fremfor deres.

Skab den perfekte stemning

Stemningen er super vigtig for enhver dag – særlig konfirmationsdagen. Derfor er det vigtigt, at du gør dit for at skabe så god stemning som muligt. Det kan du blandt andet gøre ved at investere i festlig konfirmationspynt, der kan pynte det lokale eller teltet, som I er i. Det er også en god ide at sørge for, at der er gode temperaturforhold, og at der så vidt muligt ikke sidder nogen og for eksempel får solen i øjnene.

Du kan ikke holde for alt, og nogle gange sker der uventede ting – det er en del af charmen. Du kan dog tage dig de rette forbehold og skabe så gode forudsætninger som muligt.

Gør forberedelsesdagene specielle

Konfirmationen handler om mere end blot den helt store dag. Det handler også om de gange, hvor I sætter jer ned og planlægger. Måske laver i selv invitationerne og noget af pynten, og så vil det også kunne gøres mere specielt. Den dag, hvor I er ude og finde tøjet, kan du eventuelt medbringe lidt børnechampagne og på den måde sørge for, at det ikke bare føles som en helt almindelig shopping tur.

Ved at gøre alt forberedelsen mere speciel, skaber du forventning til dagen, og dermed vil der være større humør ved den unge, når det endelig er blevet tid.

Del artikel