ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan handler du genbrugt teknologi

Af Redaktionen

Der er mange fordele ved at købe en genbrugt computer eller generelt ved bare at købe teknologi brugt, idet der for det første er virkelig mange penge at spare.

Herudover er der også den fordel at det også er langt bedre for miljøet at genbruge teknologi. Dog er der nogle forbehold du bør tage dig når du handler brugt, disse forbehold kan du læse mere om her.

Find en troværdig hjemmeside som har tjekket produktet for fejl

I tilfælde af at du vælger at handle dine brugte produkter via en anerkendt virksomhed har du på mange punkter en del mere sikkerhed, end hvis du handler hos en privatperson.

Denne virksomhed er nemlig ansvarlig for at de sælger dig et produkt som er fuldt funktionelt, og derfor gennemtester de også produktet inden de sælger det videre til dig.

Disse virksomheder har typisk også helt op til to års garanti på det produkt du køber, dette er en klar fordel for dig som forbruger.

Dog vil du måske opleve at de brugte vare er en smule dyrere end ved en privatperson, men dette er igen grundet den tid en ansat skal bruge på at sikre kvaliteten og standen af produktet.

Handler du hos en privatperson bør du altid se og prøve produktet inden salg

På nettet findes der dog også en lang række hjemmesider hvorpå privatpersoner selv kan sælge deres brugte teknologi.

Ønsker du at handle via sådan en hjemmeside såsom Den Blå Avis, er det vigtigt at du møder sælgeren og ser produktet i virkeligheden inden du køber det.

På den måde kan du selv teste produktet, og sørge for at det virker inden du betaler. Snyd er nemlig langtfra ualmindeligt på disse hjemmesider, og derfor er det også vigtigt at du tager dig dine forbehold, især hvis der er tale om teknologi til mange penge.

 

Del artikel

Andre læser også