Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan holder du den fedeste privatfest i København

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

København er kendt for at være en af de steder i Danmark, hvor der er flest muligheder for at holde en fed privatfest. Læs med her og få lidt inspiration til, hvordan du holder den fedeste privatfest i København.

Imponer dine gæster ved at leje et fadølsanlæg.

En af de ting, der kan imponere dine gæster, når du afholder en fest eller anden sammenkomst, er ved at leje et fadølsanlæg. Med et fadølsanlæg leje har du mulighed for at servere frisk og kold øl til dine gæster, uden at skulle bekymre dig om at skulle hente flere flaskeøl eller kasser med øl undervejs i festen. Du kan købe kulsyre og komme igang nemt. Det er både nemt og bekvemt for både dig som vært, og for dine gæster. Derudover er det også en god måde at sikre, at alle dine gæster kan få den øltype, som de foretrækker – uanset om det er pilsner, hvidtøl eller andet. Med et fadølsanlæg behøver du ikke længere bekymre dig om disse ting – det eneste du skal huske er at have nok øl i anlægget til alle dine gæsters forbrug.

Gå all in på udsmykningen – lej nogle lyskæder, pynt op med masser af farverige blomster, og sæt nogle flotte guirlander op.

En anden ting man kan gøre for at ændre udtrykket i sin spisestue, er at gå all in på udsmykningen. Dette kan man eksempelvis gøre ved at leje nogle lyskæder, pynte op med masser af farverige blomster, og sætte nogle flotte guirlander op. På denne måde vil der komme en helt anden stemning i rummet, og det vil fylde mere ud med liv. Det er dog vigtigt, at man ikke overpynter sin spisestue, da dette kan virke rodet og kaotisk – især hvis man har et lille spisebord. Derfor skal man være bevidst om ikke at putte for meget på bordet, men samtidig have nok pynt på bordet til, at der kommer en fin stemning i rummet.

Hold en temafest – det kan være alt fra et 1920’er-tema til et “hippie”-tema.

Man går aldrig galt i byen med en temafest, fordi det er sjovt for alle, og det er en unik måde at vise din personlighed på. Det er ikke svært at finde inspiration til en temafest. Du kan starte med at tænke over, hvilken periode i historien, du synes bedst om, eller hvilket land/kultur, du gerne vil lære mere om. Så kan du researche på nettet for at finde ud af, hvordan man klæder sig på til den slags fest.

Forhåbentligt at du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du måske vil holde den fedeste privatfest i København. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Del artikel

Andre læser også