MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan indretter du det perfekte home-gym

Af Annoncør

Reklame

Mange mennesker oplever at de har svært ved at nå ned i træningscentret på en ellers travl uge. I den forbindelse er det blevet særdeles populært at indrette mindre udgaver af træningscentret i hjemmet. Dette gør det muligt at træne når som helst, og man spare transporten væk.

Men hvordan får man egentlig plads til et træningscenter i en 2-værelses lejlighed i København? Og er der nogle ting man bare ikke må inddrage i indretningen?

Vær omhyggelig med udvalget

Bor man i en lille eller mellemstor lejlighed i byen, så vil man ofte ikke have et helt rum til rådighed, som man kan bruge til home-gym. Der vil som regel være ét rum, som skal bruges til flere formål.

Det betyder at maskiner eller udstyret man vil indrette rummet med ikke må være for stort eller fylde for meget. Håndvægte, en kettlebell eller en træningsbold er alle ting som nemt kan flyttes rundt, og som med fordel kan bruge under træningen.

Vil man også have en maskine til cardio, såsom et løbebånd eller en træningscykel, så bør man tænke sig grundigt om og kun vælge én.

2 rum i ét

Vil man have et rum til træning i sin lejlighed, så vil det ofte skulle kombineres med stuen, et kontor eller måske soveværelset. Det betyder at rummet skal tjene flere formål, og man skal derfor tænke grundigt over placeringen af møblerne såvel som træningsudstyret.

Det vil sjældent være hensigtmæssigt at placere løbebåndet foran fjernsynet eller ribben bag tøjskabet. Det hele skal hænge sammen, og alle tingene skal være nemme at tilgå uden de store komplikationer.

I visse tilfælde vil man opleve at nogle genstande skal tages frem ved brug og derefter rykkes tilbage, når de ikke er brug. Dette kan dog gøres på en gennemtænkt måde, så man ikke oplever irritation eller frustration i forbindelse med handlingen.