Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan indretter du din nye københavner-lejlighed

Af Annoncør

Når man flytter til København, så må man typisk forberede sig på nogle færre kvadratmeter for pengene. Der er skam et hav af fordele ved at være tilflytter til Danmarks hovedstad, men bolig faciliteterne er ikke altid en del af disse. Om du er studerende, har fået nyt job eller bare vil starte på en frisk i en lejlighed i storbyen, så kan du med fordel læse med her.

At bo i lejlighed, når man flytter til København hører sig næsten til. I hvert fald hvis det ikke lige er et hus, der er råd til i første omgang. Det har skam også sin charme at bo i en hyggelig lejlighed i byen og man er altid tæt på det hele. For dét at der altid er noget at give sig til, er nemlig én af de faktorer, som gør at mange tager springet og flytter til fantastiske København.

Minimalistisk og personlig stil

Med få kvadratmeter handler det naturligvis om udnytte pladsen bedst muligt. Har du derfor kun en etværelses lejlighed eller en mindre toværelses, så er nøgleordet ’minimalisme’. Du kan naturligvis sætte dit eget præg på stilen med f.eks. fotos eller grønne planter. Har du interesse for grønne planter kan du læse mere potpourri, som kan give en aromatisk duft. Køb CBD til potpourri via linket.

Minimalistisk stil handler også om praktisk inventar. Du kan derfor overveje at anskaffe en sovesofa, så du slår to fluer med et smæk. Pak dem sammen om dagen og fold ud om aftenen. Perfekt til både en lejlighed med én eller to værelser.

Høje reoler

Da der sikkert ikke er meget plads på gulvet i lejligheden kan du benytte pladsen op til loftet. Her er det så, at reoler kommer ind i billedet og gerne de høje af slagsen. Disse kan bruges til opbevaring af køkkenartikler, nipsting og andet.

Hold de lyse nuancer

Hvis du overvejer at male lejligheden, så bør du tænke over dit farvevalg i forhold til lyse/mørke nuancer. Når du vælger mørke nuancer, så kan et rum nemlig virke langt mindre. Omvendt er lyse farver med til at få et rum til at virke større.

Tænk funktionelt med en twist af din egen stil

At bo i en lille lejlighed, kan blive ganske trængt og det kan til sidst drive dig til vanvid. Tænk over funktionelle løsninger til hjemmet og være omhyggelig med oprydningen derhjemme.

Del artikel

Andre læser også