Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan din flytning til København blive mindre omkostningsfyldt

Af Annoncør

Du har måske planer om at rykke til København, og det gør, at du også er begyndt at planlægge det hele, og hvordan det hele skal foregå. Du er også klar over, at København er dyrere, og det er noget af det, der måske har bekymret dig lidt under din flytning. Du vil virkelig gerne bo derover, men du er bekymret for de mange høje priser på blandt andet bolig. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du lettere kan spare på forskellige områder, så det bliver billigere for dig at rykke mod København.

Hvad med el og strøm priser?

Det kan være, at dette også er blandt dine bekymringer, fordi du ikke har nogle idé om, hvor dyrt det bliver, eller hvor meget du skal sætte af om måneden for at betale det. Det er svært at vide en konkret pris, før du har boet der et stykke tid, og du kan se dit forbrug. Det bedste du kan gøre til at starte med, er at undersøge, hvilke priser der er derude, og så forsøge at finde det firma, der bedst fungerer med dine ønsker. Det kan være et firma som blueenergy.dk, hvor du kan gå ind og se på, hvad de kan tilbyde dig.

Frygter du boligjagten?

Det andet problem kan også være, at det er svært at finde en bolig. Det kommer også meget an på, hvor meget du har lyst til at betale for en husleje, og hvad du har af krav til boligen ift. Beliggenhed og størrelse. Der er mange unge, der bor med roomies, da det gør det hele billigere. Derudover kan det være svært at finde en bolig ja, men det kan være en del lettere, hvis du kender nogle i København, fordi de herved har flere kontakter der.

Del artikel

Andre læser også