ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du bruge lyskæder i hjemmet

Af Annoncør

Kædelys er noget, som man kan bruge til forskellige anledninger. Det kan være til jul, eller det kan være til dekoration året rundt. Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad du kan bruge den dekorative belysning til, så kan du læse med her. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: jemogfix.dk.

På altanen eller terrassen

Du kan vælge at bruge belysningen ude på altanen eller på terrassen. Det kan være en rigtig god måde at få altanen eller terrassen til at blive meget hyggelig. Hvis du ønsker at finde de rette kæder, så kan du klikke her, hvor du kan finde et stort udvalg af lyskæder. 

På gelænderet

Du kan også vælge at bruge den dekorative belysning på gelænderet inde i hjemmet. Det er en oplagt måde at bruge kæderne på, da det er nemt at sno kæderne om gelænderet. Det gælder bare om at gøre det på en flot og dekorativ måde, så du sørger for, at gelænderet er flot udsmykket med belysningen. 

På havens buske

Du kan også bruge kædelysene ude i haven. Hvis du har en have med buske, så kan det se rigtig flot ud, hvis du placerer lyskæderne på buskene. Det kan være med til at give din have det helt rigtige lys. Her er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at placere kædelysene på en smart måde, så de ikke flyver væk, når vinden rammer. 

På juletræet

En meget oplagt måde at bruge kædelysene er ved at pynte juletræet med dem. Det er også noget, som mange plejer at gøre. Du kan således pynte juletræet rigtig godt til med noget fint belysning og en masse andet julepynt. 

Som en lille, pyntende detalje

Du kan desuden bruge de mindre lyskæder som en lille, pyntende detalje i dit hjem. Du kan for eksempel sno dem om stearinlysene, eller du kan sno dem fint rundt om familiebillederne på væggen.

Del artikel