ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du få mere ud af din pension

Af Annoncør

København er en by, der oser af stemning, liv og glade dage, og hvor virksomheder, turister og beboere hver dag har deres daglige gang. Det er også midt inde i centrum af København, landets største pensionsmægler, APC Forsikringsmæglere, holder til. Fra deres adresse i København K hjælper de tusindvis af danske arbejdstagere med at sikre dem de mest optimale pensionsordninger, så de de nødvendige midler at leve for, når de en dag vælger at forlade arbejdsmarkedet til fordel for pensionisttilværelsen.

APC Forsikringsmæglere har indtil videre eksisteret i 13 år. Virksomheden blev etableret tilbage i 2007 af Peter Lindblad, som selv har en fortid inden for den danske pensionsbranche. Han stiftede i sin tid virksomheden med et ønske om at redde danskerne ud af de komplicerede pensionsforhold og sikre dem bedre vilkår med færre skjulte gebyrer og høje omkostninger.

I løbet af de seneste 13 år har virksomheden været i rivende udvikling, og de har i dag mere end 13.000 kunder fordelt over hele landet, der tilsammen har pensionsmidler for over 20 mia. kr.

Jyllands-posten.dk har nævnt APC Forsikringsmæglere her i denne artikel.

Hvordan kan APC Forsikringsmæglere hjælpe mig?

Som nævnt blev APC Forsikringsmæglere i sin tid etableret for at hjælpe de danske arbejdstagere med at få en mere optimal pensionsordning. Pensionsbranchen har igennem mange år været kendt for at være utrolig svær at finde rundt i på grund af manglende åbenhed og transparens, og det kan kunderne mærke.

Mange har svært ved at forstå de forskellige pensionsordninger, ligesom de har svært ved at gennemskue, hvad det egentlig er, de betaler til, og hvor mange penge de vil have stående på deres pensionsopsparing, når de går på pension. Dette kan APC Forsikringsmæglere hjælpe med, så hvis du ikke allerede har fået kigget din pensionsordning efter i sømmene, kan det være, at det nu er blevet tid til at få optimeret din pension.

Hvad kan APC Forsikringsmæglere tilbyde?

Helt overordnet set arbejder APC Forsikringsmæglere for at optimere din pensionsordning, så du kan få mest muligt ud af den. Dette gør de dog på flere forskellige måder, herunder blandt andet:

  • Ved at give dig adgang til omkostninger, som er blandt markedets laveste
  • Ved at stå til rådighed med uvildig rådgivning
  • Ved alene at varetage dine interesser
  • Ved at overvåge din pension og give dig løbende anbefalinger
  • Ved at redde dig fra tågesnak og skjulte gebyrer
  • Ved frit at lade dig vælge mellem de relevante løsninger på markedet
  • Ved at finde frem til den bedste pensionsordning for dig

Når du får kompetent pensionsrådgivning fra en uvildig rådgiver, så kan du være sikker på, at du får objektiv rådgivning. Det kan du ikke forvente, at du får, når du holder et møde med din rådgiver i pensionsselskabet eller banken. De har, som udgangspunkt, kun en interesse i at beholde dig som kunde, og de kan derfor ikke finde på at anbefale dig en anden pensionsordning i et af de konkurrerende pensionsselskab eller bank.

Fordi APC Forsikringsmæglere ikke er et pensionsselskab, men en pensionsmægler, har de kun fokus på at varetage lige netop dine interesser – uafhængig af hvilken pensionsudbyder som udbyder produktet. De vil konkret kunne anbefale dig den rigtige pensionsløsning for dig ud fra alle mulighederne i markedet. Det sikrer dig en bedre rådgivning, som du kan stole på.

Derudover har de en række forskellige systemer til rådighed, som blandt andet kan overvåge din pension og give dig anbefalinger hvis bedre pensionsløsninger bliver tilgængelige i markedet, så du hele tiden kan være sikker på, at du har den rigtige pensionsordning ud fra dine behov.

Måske vigtigst af alt kan APC Forsikringsmæglere være med til at sikre dig en større pensionsopsparing, uden at du selv skal betale mere. Det sker blandt andet ved at fjerne skjulte gebyrer og forhandle priser med forskellige pensionsselskaber, så du kan få mere udbetalt, når du engang skal på pension.

Del artikel