Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du forkæle dig selv lidt ekstra her i de kolde måneder

Af Redaktionen

Samtlige danskere har lige haft efterårsferie, og derfor kan det føles ekstra hårdt at komme tilbage til arbejdspladsen. Nu er en ny uge endelig ved at være gået, og for mange er det ingen hemmelighed at den kommende weekend er noget tiltrængt. Så hvordan kan du få en hyggelig weekend, hvor du får ladet batterierne helt op, samtidig med at du hygger dig?

 

Diffuser med skønne dufte til hjemmet

Fordi vi for alvor er kommet ind i de koldere og mørkere måneder, så kan det være svært for os at finde overskuddet og ikke mindst motivationen frem. Netop af denne grund er det vigtigt at vi ved hvad vi skal gøre, for at hygge os og forkæle os selv lidt – for det fortjener vi! Men hvad kan vi gøre, for at gøre noget ekstra godt for os selv, og derved slappe lidt af? En god løsning er ved at skabe en behagelig stemning omkring dig. Det kan være ved at købe nogle æteriske olier eller en diffuser hos Volant.dk. Disse æteriske olier kommes i diffuseren og vil gøre luften mere velduftende samt skabe en behagelig stemning i dit hjem. Vi har alle en duft vi i særdeleshed godt kan lide, så hvad med at fylde dit hjem med denne skønne duft? Det kan gøre vores humør betydeligt bedre og ikke mindst få os til at slappe af, præcis som vi har brug for. Du kan ved at klikke på det overstående link, finde de mange forskellige æteriske olier, for at finde ud af hvad for en duft du bedst kunne tænke dig at dit hjem duftede af.

 

Få ro i sjælden og luft til sindet

Hvis du gerne vil have en afslappende aften derhjemme, så findes der mange måder hvorpå dette kan gøres. Hvis du allerede har diffuseren så er du godt på vej. Men hvad med at overveje en lækker wellness-hygge-aften? Det kan være rart at forkæle sig selv en gang imellem, og det faktisk også ganske vigtigt. Det hjælper os med at lade op og gøre os klar til en ny uge. Men hvis du alligevel finder ud af, at du efter at have lavet din wellness dag, ikke har lyst til at føle dig indespærret hele weekenden, så kan det også være sundt for sindet at komme lidt ud. Den friske luft kan være enormt afslappende, og med en god podcast i ørerne, så er du godt på vej til at kunne slappe helt af. Der findes mange forskellige aktiviteter du kan lave i København, men det kan måske føles en anelse begrænset, hvis vejret, som det nu gør så meget i øjeblikket, regner. Derfor kan du med fordel undersøge disse 8 gode oplevelser på en regnvejrsdag i København, som måske kan give dig noget inspiration. Der er masser af ting som du kan foretage dig, som er gode for dig og dit sind. Det handler blot om at prøve lidt forskelligt af, for at finde ud af hvad du foretrækker, og hvad du har lettest ved at slappe af med. Nogen kan lide selvforkælelse i form af spa-dage og ansigtsmasker, hvorimod andre er mere til lange gåture og podcasts. Find ud af hvad du foretrækker og husk at gøre det engang imellem, som sagt, det fortjener du.

Del artikel

Andre læser også