ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du forkæle din medarbejdere

Af Annoncør

De fleste chefer vil gerne have, at medarbejderne har det godt og er tilfredse med deres arbejdsplads. Hvad der så definerer en god arbejdsplads, handler om mange ting. Det handler blandt andet om respekt, et godt kollegialt miljø, muligheden for at udvikle sig, fleksibilitet og så selvfølgelig en god chef. Men hvorfor kan du som chef vise, at du værdsætter dine dygtige medarbejdere?

Nogle arbejdsdage er bare bedre end andre, det er svært at komme udenom for både chefen i virksomheden og de øvrige medarbejdere. Det er derfor ekstra vigtigt, at der også er plads til lidt forkælelse og værdsættelse, som en ekstra gulerod i arbejdsdagen. Du kan eksempelvis overveje at give dine medarbejdere en gave, eller en ryst-sammen-tur. Læs med her.

Tag på weekend tur til København

Én af de ting som virkelig kan gøre meget for en virksomhed, er at være sammen med kollegaerne på en anden måde, end bare i hverdagen på arbejdspladsen. Hvis du endnu ikke har haft sådan en oplevelse med dine ansatte, så er det en god idé at overveje dette. Det koster selvfølgelig lidt i budgettet at indlogere flere på hoteller, mad, oplevelser og så videre. Til gengæld, vil du typisk opleve at dine ansatte vil værdsætte det og få rigtigt meget ud af oplevelsen. Overveje eventuelt én enkelt overnatning eller to i hovedstadsområdet. Tag ud at spise, oplev museer, Nyhavn, barer og teater eventuelt.

Husk firmagaverne

Julegaver, fødselsdagsgaver, eller ’tillykke med resultaterne’- firmagaver, er bare vigtige i en virksomhed. Nu er det heldigvis sådan, at du ikke behøver, skulle ud at købe personlige gaver til hver enkelt medarbejder, men kan gøre det lettere online. Find firmagaven til de ansatte via linket og vælg imellem masser af relevante og spændende gaver der kan glæde. Disse gaver, viser også enormt værdsættelse og rigtigt mange ansatte fortjener disse.

Fredags-kagen

Fredag er bare en hyggelig dag uanset hvad. Det er dog også en dag som mange steder er uformelt kendt som ’kage-dagen’. Hvis du endnu ikke har indført denne tradition, så kan du prøve den af- Der er uden mange medarbejdere som vil synes det er en rigtig skøn ny tradition. En lille fredags bar, hvor de ansatte kan slappe af efter arbejde og få en enkelt sammen med de andre kollegaer og chefen, gør også rigtigt meget.

Teambuilding

Der er mange fordele ved at prøve teambuilding med kollegaerne. Det er ikke blot en sjov og udfordrende dag udenfor arbejdspladsen, men også en dag hvor alle lærer noget. Teambuilding handler nemlig om at blive bedre til at kommunikere, samarbejde, blive mere kreativ og meget mere. Teambuilding virksomheder kan findes i flere dele af landet, hvor I kan prøve lidt af hvert. Det kan eksempelvis være fællesaktiviteter såsom mystery hunt, navigation rundt i Københavns kanaler, kokkeskole, løse gåder og meget mere. Det er ikkebare en fantastisk sjov arbejdsdag, men også en god måde at lære hinanden at kende på. Det handler altså om, at både dig og medarbejderne sammen skal løse opgaver.  

Del artikel