Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du udvikle dig som leder

Af Annoncør

Som leder i en stor virksomhed er der mange ting, der i hverdagen kan fylde i dine tanker. Måske en af dem er, hvordan du bedst muligt kan udvikle dig selv og dine evner som leder? Det er noget, der er vigtigt at have fokus på. På den måde er du også sikker på, at du gør alt, hvad du kan, for at blive bedre til dit arbejde.

Læs videre her for at finde ud af, hvad du kan gøre for at udvikle dig som leder.

En erhvervspsykolog kan hjælpe

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad du har brug for at ændre eller gøre for at blive en bedre leder. Noget, der for mange kan være en stor hjælp, er en erhvervspsykolog. Første skridt er at finde den rigtige for dig, som har erfaring med lederpsykologi. Leder du efter en erhvervspsykolog i København er Matzau Erhvervspsykologer et godt bud – her har psykologerne masser af erfaring med rådgivning og kurser for ledere.

En erhvervspsykolog kan hjælpe dig med at udvikle dine lederevner på forskellige måder. Her vil du igennem rådgivning og coaching kunne finde frem til, hvordan du specifikt som leder af en virksomhed kan udvikle dine lederevner, og blive en bedre leder for dine medarbejdere og for virksomheden.

Lederkurser

Der er flere forskellige ting som du kan gøre for at udvikle dine evner som leder. Det kunne for eksempel være en mulighed at tage på lederkurser. Det er noget, der vil kunne lære dig en hel masse, som du kan bruge i hverdagen som leder.

Her vil du få muligheden for at lære en masse nye ting samt finde ud af mere om dine lederevner og hvordan de kan forbedres. Det vil uden tvivl være en oplevelse, der vil give dig gode værktøjer, som du kan bruge fremadrettet i dit arbejde.

Lær at genkende forskellige personligheder

På et lederkursus eller hos en erhvervspsykolog kan du blandt andet lære at genkende de forskellige personlighedstyper, der findes, og som du også møder på din egen arbejdsplads.

Du kan lære at læse dine medarbejdere, samarbejdspartnere osv. ud fra deres adfærd, og det er en færdighed, der virkelig kan komme dig til gavn, når du skal sammensætte teams eller rekruttere folk til bestemte stillinger.

Bare noget så simpelt som at vide, om en ansat søger ansvar og lederbeføjelser eller ej, eller om en ansat er projekt- eller personorienteret, giver dig allerede et godt udgangspunkt for at vurdere, hvordan du øger trivslen i virksomheden – og produktiviteten.

Forventningsafstem på arbejdspladsen

Du kan også blive bedre til at forventningsafstemme med dine ansatte, så alle er enige om, hvilke mål der er for medarbejderes personlige og faglige udvikling, og hvilke standarder inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø, virksomheden ønsker at bevæge sig hen imod.

Når der er fuld klarhed over, hvad planen og målet er, er det nemmere at være motiveret, holde fokus og udvikle sig.

Del artikel

Andre læser også