MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan et erfarent webbureau få din indtjening til at stige

Af Annoncør

Hvis du ejer en virksomhed i København, ved du sikkert allerede, hvor vigtigt det er, at din virksomhed er synlig. Folk skal vide, at din virksomhed eksisterer, hvis de skal købe dens ydelser eller produkter.

Derfor er det også vigtigt, at din virksomhed har en hjemmeside. Det er ganske enkelt den eneste måde, hvorpå din virksomhed kan være synlig online. Det er heller ikke nok, at din virksomhed bare har en hjemmeside. Hjemmesiden skal være velfremstillet og SEO-venlig. Derfor kan det være en god idé at kontakte webbureauet Kompletweb.dk.

Derfor bør alle virksomheder have en hjemmeside

En hjemmeside er en nødvendighed, når du gerne vil være synlig online. Det er nemlig en platform, hvor du har mulighed for at fortælle om din virksomhed på dine helt egne præmisser.

Derfor bør en hjemmeside også indeholde flere forskellige elementer. Først og fremmest bør der være det helt fundamentale. Nemlig virksomhedens navn, adresse og kontaktoplysninger. Derudover bør der også være indhold, der fortæller om virksomheden samt dens produkter eller ydelser.

Hvis din virksomhed sælger produkter, kan det også være en fordel med en decideret webshop. Her får du mulighed for at sælge dine produkter online, så du ikke kun er begrænset til det københavnske segment. Det er helt klart en stor indtjeningsmulighed.

Gør SEO til en del af din hjemmeside

Når du skal have designet en hjemmeside, bør du altid indtænke SEO i hele hjemmesidens design. SEO står for søgemaskineoptimering. Det vil altså sige, at SEO handler om at optimere hele din hjemmeside, så den performer bedst muligt på søgemaskiner – navnlig Google, da det er verdens mest anvendte søgemaskine.

Formålet med SEO er at sikre, at din virksomheds hjemmeside får en høj placering på Google, når dine kunder søger efter enten selve virksomheden eller dens ydelser eller produkter.

Hvis du eksempelvis har en slikbutik i Købehavn, og en potentiel kunde søger efter ”slikbutik i København”, bør din virksomheds hjemmeside være i top tre. Hvis den ikke er det, bør du få hjælp til at gøre hjemmesiden mere SEO-venlig.

Få hjælp af Kompletweb

Hvis du ikke selv har erfaring med at skabe SEO-venlige hjemmesider, er det en god idé at udlicitere opgaven til Kompletweb. Det er et webbureau, der har mere end 10 års erfaring. Derfor kan de uden tvivl også hjælpe dig med at få skabt en hjemmeside, der lever op til alle dine krav og ønsker.

Del artikel