ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du bedst igennem opstartsfasen af din virksomhed

Af Redaktionen

For mange er det en hård kamp at realisere drømmen om at starte en virksomhed, og det må heller ikke undervurderes, hvor meget tid og arbejde det kræver.

Men det er altså ikke umuligt, og hvis du brænder for din virksomhed, skal det nok lykkes for dig.

Der er dog også nogle ting du kan gøre, særligt i opstartsfasen af din virksomhed, for at gøre hele processen nemmere og mere smertefri.

For høje forventninger kan være ødelæggende

Det er helt naturligt, at du har nogle ambitioner og nogle mål med din virksomhed, som du gerne vil opnå og opfylde indenfor den nærmeste fremtid.

Men det er også bare vigtigt at understrege, at det kan være farligt, hvis du sætter for høje forventninger til dig selv og virksomheden, da det nogle gange ender med at være op til tilfældighederne.

Ofte er det bedre bare at tage tingene, som de kommer – forvent det værste, håb på det bedste, så kan du ikke blive skuffet!

Arbejd hårdt på at finde de rigtige stamkunder

Hvis der er en ting, der er vigtig for dig som nybagt virksomhedsejer, så er det at finde nogle kunder, der kommer tilbage til din virksomhed igen og igen.

Disse stamkunder bliver hele grundlaget for din virksomhed, og når de først anbefaler dig til deres venner og bekendte, skal salget nok begynde at bevæge sig.

Invester i udstyr af god kvalitet

Der skal også bruges mange forskellige genstande og udstyr til at føre en virksomhed, og selvom du ikke har den største indtjening endnu, er det altid en god ide at investere i udstyr, du kender kvaliteten på.

Du har f.eks. brug for et kassesystem til den nye virksomhed, så der bogstavelig talt kan komme penge i kassen – her kan du finde et kassesystem til professionelle.

Del artikel