Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du i julestemning

Af Annoncør

Julen er på vej, men for mange kan det være svært at komme i den rette julestemning. Heldigvis er der masser af gode råd til det. Dem kan du læse mere om i denne korte oversigt, hvor du får tre skarpe råd til at komme i julestemning.

Den rigtige julekalender

En julekalender er den perfekter måde at tælle ned til juleaften og ingen december-måned er komplet uden en julekalender. Derfor er det også en glimrende måde at finde lige julestemning. Du kan vælge den klassiske løsning med chokolade eller vælge en portvinsjulekalender, hvis du gerne vil prøve noget nyt i år!

Pynt op

Hvis du ikke helt føler dig i julehumør, kan det have noget at gøre med dine omgivelser. Ser dit hjem ud til at udstråle julehygge eller ligner det egentlig bare sig selv? Hvis svaret er det sidste, kan du prøve at pynte op med julepynt. Så skal der nok komme mere julehygge i hjemmet. Du behøver ikke pynte hele huset op til randen. Men du vil blive overrasket over, hvor lidt pynt, der skal til, før der kommer julestemning. Det kan f.eks. være et par julekugler- eller stjerner, julelys og meget andet. 

Orden det praktiske i god tid

Der er mange ting, som skal ordnes i julen. Alt lige fra julemad, gaver og meget mere skal der tages stilling til og købt ind til. Når man har så travlt, kan man godt glemme julehyggen – især i de sidste dage op til juleaften, hvor der altid er travlt i butikkerne. Derfor kan du med fordel ordne de praktiske opgaver så tidligt som muligt. Det vil sige, at du får købt ind gaver, julemiddag og juletræ en uges tid eller mere før den 24. december. Så kan du få ro i sindet til at finde den rette julehygge uden at skulle bekymre dig om alle mulige praktiske opgaver. 

Del artikel

Andre læser også