ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du lidt nemmere igennem vinteren

Af Annoncør

For nogle er vinteren en hyggelig tid, som de har glædet sig meget til. For andre, kan det være, at vinteren altid er præget af lidt dårligere humør. Mørket og vejret kan påvirke mange i at komme i dårligt humør, og det er helt uden, at de måske selv er bevidste om det. Men vinterdepression er normalt, og det er også noget, som man skal tage alvorligt, så det ikke bare udvikler sig. Det er derfor godt at passe lidt ekstra godt på sig selv i de kolde måneder, hvis du bemærker, at du bliver påvirket på den måde.

Kan terapi være vejen frem?

Hvis du har overvejet at finde en psykolog København, så kan det være, at du skal overveje det lidt ekstra i de kolde måneder. Det kan nemlig være en stor for de fleste at gå og drøfte nogle af de ting, som man synes er svært. Det kan også være, at du kan få nogle redskaber til, hvordan du håndterer det dårlige humør, og hvordan du kan få dig selv lidt mere op med humøret. Du kommer nemlig til at tale med en, der har masser af erfaring, og der virkelig kan rådgive dig. 

Bevæg din krop på sjove måder

Det kan også hjælpe at bevæge sin krop lidt mere, end du plejer. Du føler måske ingen motivation for at bevæge din krop, men du behøver heller ikke at dyrke hård fitness, men det kan være en dansevideo hjemme i din stue. Det giver hjernen glæde at bevæge kroppen, og selvom det kan føles hårdt at skulle i gang, hvis du bare gerne vil ligge i din seng, så er det alligevel en stor hjælp at komme i gang. Du kan prøve så meget du kan også være stolt af dig selv over at være kommet op.

Del artikel