MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan lærer du at danse i trygge omgivelser

Af Annoncør

Går du og leger med tanken om at skulle begynde til noget i din fritid og falder tankerne ofte på at du godt gad at lære at danse, men holder du dig alligevel tilbage fordi du ikke tør at lade andre se dig hoppe rundt på begynderniveau? Så er der heldigvis råd at hente.

Kom godt i gang med privat danseundervisning bag lukkede døre

For nogle personer kan det være ragende ligegyldigt hvorvidt man starter til danseundervisning, hvor andre kan se alle de fejl man selvfølgelig ikke kan undgå, men skal lære af, men for andre kan tanken herom være med til at sætte en stopper for overhovedet at ønske at starte til dans. Det kan derfor være relevant at se på hvordan man kan være i trygge omgivelser hvor man tør at give slip.

Med privat danseundervisning er det muligt for dig at få undervisning enten helt alene eller med din dansepartner, da der selvfølgelig helst skal være to til en tango. Dette kan gøre det lidt lettere for dem der er bange for at fremstå forkerte at få startet op på noget de har ønsket i lang tid.

Vigtigheden bag tryghed og tango er ikke at kimse ad

Når du modtager privat danseundervisning er prisen selvfølgelig en smule højere, da du ikke kan dele lokalelejen ud på flere elever på samme tid, men når det så er sagt, så er der til gengæld mulighed for at lære bag lukkede døre som kan virke mere trygt.

Det er vigtigt at føle trygheden om sig, når man skal give sig hen i f.eks. en tango, da denne type dans handler meget om at vende vrangen ud på sine følelser og udtrykke sig igennem kroppens bevægelser og gestikulation. Det kan derfor være nøglen for de fleste der er lidt usikre på sig selv i starten, at man begynder stille og roligt i trygge omgivelser og først derefter tager dansen videre på holdundervisning.

Del artikel

Andre læser også