Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan letter du logistikken og får mere plads

Af Redaktionen

Har du snust til muligheden om at starte din egen webshop op eller vil du bare gerne være selvstændig, så kan det være at du hurtigt vil opdage at kvadratmeterne i København er dyrere og derudover er der få af dem. Men det skal ikke holde dig tilbage fra at springe ud i et liv som selvstændig erhvervsdrivende.

Annoncørbetalt indhold leveret af JDlogistik.dk

Lad et professionelt lager opmagasinere dit varelager

Med et lagerhotel i København kan du nemlig sagtens kaste dig ud i det spændende liv som selvstændig, selvom du egentlig føler dig begrænset af den manglende plads du råder over. Her kan du nemlig gøre brug af deres ydelser som går fra bare at opmagasinere dit lager til at de også hjælper dig med distributionen fra dig til kunden.

Det vil altså sige at der tegner sig et billede af de goder som de personer der har startet op med drop shipping også har med sig. Du kan faktisk sidde hjemme i en lille etværelseslejlighed og køre en webshop med et varelager hvor du har flere tusinder artikelnumre, når du opdager hvad JD logistik har at tilbyde dig.

Lad andre om logistikken og koncentrer dig om det der giver mening for dig

Du letter logistikken for dig selv, ved at holde dit varelager på afstand for dig selv og lader dygtige lagerfolk om at plukke varer som de ovenud kan sende direkte videre hjem til din kunde. På denne måde sparer du et led i arbejdsgangen og du kan i stedet koncentrere dig om det der giver mening for dig.

Du har samtidig også forsikret dit varelager, hvilket også kan have en stor værdimæssig betydning for dig i forhold til at du bør holde de faste omkostninger som f.eks. forsikringer og lignende i bund. Der er altså ikke rigtigt nogle ulemper at hente i denne mulighed og du får lettet logistikken og samtidig får du mere plads end hvad du ellers ville have haft.

Del artikel

Andre læser også