Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan opnår du effektiv IT-sikkerhed

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sikkerhed er ikke kun et synonym for firewalls og backups. Det er en strategisk disciplin, som skal involvere alle medarbejdere på den enkelte arbejdsplads, for at imødekomme såvel interne, som eksterne udfordringer. Ikke alle virksomheder har samme held med dette, og derfor ses det, at flere får sværere ved, at identificere de stigende krav til risikostyring og sikkerhedsmodeller. For at afhjælpe dette problem, har cyberpilot.io valgt at specialisere sig i at uddanne medarbejdere sådan, at IT-sikkerhed kan blive bedre prioriteret af alle typer organisationer. Læs med nedenfor, og få et større incitament for at investere i jeres sikkerhed. 

Ikke kun et spørgsmål om teknik  

Cyberpilot.io er tilhængere af idéen om, at teknologi ikke kun handler om teknik, men i høj grad om mennesket og dennes opmærksomhed. Deres kurser lægger vægt på, at medarbejderne uddannes til at træffe bedre og mere bevidste valg. Ifølge cyberpilot.io, bliver 9 ud af 10 sikkerhedsbrud begået af en medarbejder. Persondataloven er iværksat på baggrund af tal som disse, og denne har et krav om, at alle medarbejdere skal dokumentere deres træningsforløb i IT-sikkerhed, før reelt arbejde kan optages. Kort fortalt, kan det betale sig at alliere sig med en sparringspartner, for at minimere risikoen for interne brud i jeres virksomhed. 

Din sikkerhed er ikke en engangsinvestering   

Hvis beslutningen er faldet på, at I gerne vil prioritere en bedre teknologisk sikkerhed, kan det betragtes som en livsstilsændring for jeres virksomhed. Cyberpilot.io kalder træningen for en kontinuerlig proces, snarere end en engangsinvestering, og med dette menes, at udviklingen i relevante sikkerhedsspørgsmål bør tages til konstant revision. Drivkraften for cyberpilot.io er, at kunne informere om de vekslende krav og adfærdsskikke, som Persondataloven fremsætter, hvilket alene er belæg for at opsøge jeres viden udefra. 

Fleksible priser

Cyberpilot.io tilbyder flere serviceaftaler inden for IT-sikkerhed. Det klassiske forløb består i “awareness-træning”, og kan købes som både en månedlig og årlig plan. Her vil du få adgang til en masse materiale og firmaets egen sikkerhedsplatform, som giver den fornødne sparring på området. Hvis pengepungen er trang, kan du også kontakte cyberpilot.io for at få svar på dine spørgsmål, og på hjemmesiden er der også gratis plakater og vejledninger at hente. Hvad end jeres behov er, er der rig mulighed for at få styrket jeres IT-sikkerhed indefra, hvilket vil komme hele organisationen til gode. 

Af flere årsager, blandt andet disse ovenstående, er cyberpilot.io et godt firma at inddrage, for bedre IT-sikkerhed.

Del artikel

Andre læser også