Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan skaber du ro for dine ansatte

Af Annoncør

Mange moderne virksomheder har i dag storrumskontorer. Det har mange fordele, men kan også skabe udfordringer i form af støj. Så hvordan kan I skabe ro for de ansatte? Læs meget mere i denne korte oversigt.

Planter

Planter kan bidrage til at skabe et roligere og mere stille arbejdsmiljø. En plantevæg kan fungere som en slags skillevæg og forhindre mange af lydene fra resten af kontoret i at nå hen til dig. På den måde får det et mere roligt arbejdsmiljø samt mere private arbejdsforhold – perfekt til at lade dig fordybe i dit arbejde og de opgaver, som du skal løse. Derudover kan en plantevæg være med til at forbedre luftkvaliteten på kontoret, hvilket kan bidrage til et mere koncentreret arbejdsmiljø – på den måde bliver du mindre forstyrret af støj.

Stillerum

Et storrumskontor har mange fordele, men nogle gange har man bare brug for ro og fred til at arbejde – enten på grund af en særlig vigtig og svær opgave, eller bare fordi man har lyst til det. Hvis trangen til fred og ro melder sin ankomst, er det en god idé at have et særligt rum til netop dette. Det kunne f.eks. være med et stillerum, hvor der er lydisoleret og lukket. Her kan man sætte sig i fred og ro i en time eller to, eller bare indtil man har lyst til at komme tilbage til sin normale plads. Stillerum er relativt billige og kan sættes op stort set alle steder på en arbejdsplads.

Hvid støj

Det kan lyde underligt, sådan at bekæmpe støj med mere støj. Men en konstant, lavmælt støj – også kendt som hvid støj – kan hjælpe med at overdøve de pludselige lyde, som forstyrrer ansatte i højere grad. Den hvide støj kan afspilles fra en højtaler, enten på hele kontoret eller på et mindre område.

Del artikel

Andre læser også