MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan skybrudssikrer du din ejendom

Af Redaktionen

Rigtig mange ældre ejendomme især i København oplever gang på gang at der trænger vand ind i ejendommene når der kommer skybrud. Det er her en god idé at sikre sin ejendom mod skybrud, for det kan ende med at koste dyrt at lade være.

Annoncørbetalt indhold leveret af Lyngholm.dk

Klimaforandringer giver flere skybrud

Vi står overfor en verden der begynder at tydeliggøre klimaforandringer for os og det ses især på de pludselige regnbyger der kan vælte ned over os, hvor vi kan se hvad der egentlig sker. Det er ikke noget vi er begyndt at opleve indenfor de seneste år, men noget som vi ret sikkert har set i ny og næ og måske mindes vi også en oversvømmet kælder eller 2 da vi selv var børn.

Selv om vi før har set til skybrud og oversvømmede ejendomme, er det ikke noget der ikke kan gøres noget ved. Ved at kontakte din kloakmester, vil du kunne få oplyst hvad du kan gøre for at din ejendom slipper for oversvømmelse næste gang der kommer et skybrud.

Få din kloakmester forbi til et tjek inden at det bliver en dyr affære

I de fleste tilfælde er der tale om et gammelt kloaksystem når der er tale om ældre ejendomme som der jo er en del af i København. Har der ikke været tilset kloaksystem i flere år, så kan der sagtens være stor fare for at det ikke kan holde ved næste skybrud og at du dermed oplever at regnvandet siver ind i dit hjem.

Det er klart en fordel at få din kloakmester forbi til et tjek inden at det går galt. Det er ikke sikkert at det har de store omkostninger med sig når der bliver lavet et tjek og måske bare skal have opdateret lidt i systemet, men sker skaden først med det store regnskyl, så kan du regne med at det kommer til at blive en dyr affære.

Del artikel

Andre læser også