ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan sparer du penge i hverdagen

Af Redaktionen

Har du en travl hverdag, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at det kan være fristende at tage de nemme og hurtige løsninger.

Det er dog sjældent de billigste løsninger, og før man ved af det, har man brugt flere penge, end man har budgetteret med.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan spare penge i hverdagen, så kan du blive meget klogere på, hvordan det kan lade sig gøre ved at læse med nedenfor.

Lav en ugentlig madplan så du kun skal handle én gang om ugen

Ofte er det i forhold til frokost og aftensmad, at man laver dyre overspringshandlinger, og det kan du komme til livs, hvis du begynder at lave en ugentlig madplan.

På den måde undgår du at skulle ned i supermarkedet, når du har fri fra arbejde, hvilket både sparer dig tid og penge. Ofte kan man være fuldstændig idéforladt, når man står og kigger på kødudvalget, og typisk får man også ting i kurven, man kunne undvære.

Når du laver en ugentlig madplan, behøver du kun at handle ind én gang om ugen, og det kan spare dig mange penge – især også til frokost.

Bruger du penge på noget, du ikke behøver eller bruger?

Ofte tilmelder man sig mange ting, som man egentligt ikke får brugt, og derved bruger man mange penge på noget, man ikke får gavn af.

Derfor bør du undersøge, om du egentligt betaler til noget, du ikke får brugt. Derudover kan du tage et kig på dine lån.

Eksempelvis kan du spare penge med et samlelån, fordi du samler alle dine lån ét sted. Husk dog på at alle lån har konsekvenser, og du bør kun underskrive lånet, hvis du har undersøgt, hvad det indebærer, og hvis du ikke har andre alternativer.

Du bør altid låne med omtanke, hvis det er nødvendigt.

Del artikel

Andre læser også