Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan tager du dit outfit fra 0 til 100 med halskæder og herreringe 

Af Redaktionen

Går du med tankerne om, at du godt kunne bruge nogle accessories i din garderobe, som du kan hive frem, når dit outfit skal piftes en ekstra tand op? Så kunne timingen ikke være bedre. 

I dag findes der masser af eksklusive accessories til mænd, som kan bruges, når du ønsker at gøre noget særligt ud af dit outfit. Det kunne for eksempel være, når du skal en tur i byen med kammeraterne, eller hvis du godt kunne tænke dig at tilføje noget særligt til dit outfit, når du skal ud ad døren og på arbejde. 

Men hvilke slags accessories skal du se i retningen af? Er det halskæder, armbånd eller noget helt tredje? Vi giver dig her et bud på smykker, der uden tvivl vil give noget helt særligt til din garderobe. 

Stilfulde halskæder, der vækker opsigt ‒ på den fede måde 

Hvis du har et ønske om at tilføje noget kant til dit outfit, er det helt sikkert en ide at overveje at tilføje halskæder til din garderobe. 

Det kunne for eksempel være halskæder i enten sølv eller guld, som er lavet i et eksklusivt nordisk design? En halskæde i for eksempel sølv vil passe til ethvert outfit ‒ uanset om du går afslappet klædt, eller du er trukket i de stiveste puds . 

Halskæder kan være med til at forme dit look 

Halskæder er med til at give dit outfit en rå karakter,og det er samtidig meget eksklusivt at se på. Og hvem drømmer ikke om at forme sit helt eget look? 

Du vil derfor helt sikkert føle dig godt tilpas, hvis du drager ud ad døren iført eksklusive halskæder ‒ og mon ikke, det også vil medføre et par små-misundelige øjne? Det er vi i hvert fald ikke i tvivl om!

Herreringe ‒ når det ikke gør noget at skille sig ud fra mængden 

Det er stigende populært med herreringe ‒ og det forstår vi fuldt ud. Med maskuline herreringe får du en oplagt chance for at lege med dit udtryk, så du får dannet din helt egen, personlige stil. Er du endnu ikke hoppet med på bølgen og har tilføjet farveringe eller elegante herreringe til din garderobe? Så er det bare med at komme i gang! 

Herreringe hører til den slags accessories, der er gode til både hverdag og fest. Det sætter prikken over i’et på dit mest eksklusive sæt tøj, og det tilføjer en helt særlig detalje til dit hverdagsoutfit. 

Hvis du er typen, der hidtil har tænkt, at smykker ikke var noget for dig ‒ så bare vent at se. Så snart du én gang har oplevet, hvad halskæder eller herreringe kan gøre af forskel for dit outfit, så er der helt sikkert snart flere smykker på vej til din garderobe. 

Del artikel

Andre læser også