ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du det rette bilværksted til reparationer

Af Annoncør

Er bilen ikke så fin, som den har været? Med tidens løb er der måske kommet ridser i lakken, eller rust er begyndt at gøre indtog? Langt hen ad vejen kan du undgå det første ved at køre forsvarligt, er det noget sværere at forebygge dannelse af rust. For du skulle vaske bilen ofte – især i årets kolde måneder – for at holde det saltvand fra vejene stangen, der kan føre til rust på undervogn og fælge.

Find et professionelt autoværksted i Gentofte

Har du brug for at få shinet din bil op, kan du finde et professionelt autoværksted nær dig. Bor du i København og omegn, har du selvsagt ikke svært ved at finde et autoværksted. Fx kunne du vælge et i Gentofte, du kan køre bilen til fra din base i Lyngby, Bagsværd eller Søborg. Hvis du står med en bil, der er blevet lidt rusten med årene, hvad skal du så skele til, når at du søger det rette værksted?

Har du adgang til lejebil i reparationstiden?

Under reparationstiden har du selvfølgelig ikke mulighed for at køre i din bil, så er du afhængig af din bil for at kunne nå til arbejdet eller hente børnene fra skole eller daginstitutioner, så skal du låne en bil midlertidigt. Visse værksteder tilbyder faktisk lån af lejebil i reparationstiden, så der bliver et fint overlap mellem, at du afleverer din bil til reparation, og at du får en ny bil stillet til din rådighed.

Hjælper værkstedet med forsikringen?

Om et bilværksted er villige til at hjælpe dig med forsikringsselskabet, er noget andet, du kan have for øje, når du vælger bilværksted. Reparationer kan blive dyre, og hvis forsikring kan betale noget eller alle dine udgifter, er det rart nok. Nogle værksteder hjælper dig gennem forsikringsprocessen.

Ønsker du at få nyt liv i din gamle vogn? Find et bilværksted.

Del artikel