MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan vedligeholder du dit tag

Af Annoncør

Nu er sommeren endelig over os, og for mange er det lig med projekter i haven og i hjemmet. Er du en af dem der husker at give dit tag den opmærksomhed, det har brug for? Husker du at rense taget for mos, fjerne blade og skidt fra tagrenderne osv.? Hvis ikke, så læs med her.

Annoncørbetalt indhold leveret af: AltOmByg

Den rette vedligeholdelse af dit tag kan forlænge dets levetid markant. Her får du et par tips til, hvordan du holder dit tag pænt i mange år fremadrettet.

Gode tips til dig med tagpaptag

Et tagpaptag kan holde i rigtigt mange år, hvis bare du sørger for at passe godt på det. Du bør bl.a. huske at feje taget, f.eks. efter stormvejr. Det er også vigtigt at rense tagløb og tagrender jævnligt. Der kan samle sig mange blade og skidt som havner på taget når det blæser. Hvis du har høje træer stående omkring dit hus, bør du være ekstra opmærksom på at fjerne blade og smågrene fra dine tagrender. Du bør også være opmærksom på at fjerne eventuelle rester fra håndværkere, hvis der er blevet lavet noget arbejde oppe på dit tag. Derudover vil du opleve, at der vil være en del løse skifersten i løbet af tagets første år. Det skyldes, at tagpaptag fra fabrikantens side er fremstillet med et overskud af skifer. Dette har dog ikke indflydelse på tagets levetid.

Skal du have lagt nyt tagpap, eller overvejer du at få nyt tag?

Leder du efter en pris på tagpap, kan du kontakte din lokale tagdækker. Der er mange fordele ved at vælge tagpap, enten til dit hus eller til dit skur eller din garage. En af fordelene er, at tagpap holder i mange år. Derudover kan tagpap lægges på de fleste huse, så længe det er med flade tag. Tagpap er praktisk og let at vedligeholde, og det er en økonomisk god løsning for langt de fleste.

Del artikel

Andre læser også