MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sælger 1000 rammer Pepsi for 1 krone: Outlet blev hacket – derfor gentager de vildt åbningstilbud

Af André Bentsen
Erdogan fra Drikkevarer Outlet sælger 1000 rammer Pepsi Max, så snart den nye Facebookside rammer 2000 følgere. Foto: Privat
Erdogan fra Drikkevarer Outlet sælger 1000 rammer Pepsi Max, så snart den nye Facebookside rammer 2000 følgere. Foto: Privat

Det lagde fuldstændig MigogKbhs Facebookside ned, da vi sammen med Københavns nye “grænsebutik” Drikkevarer Outlet lavede en konkurrence, hvor man kunne vinde 20 rammer sodavand.

Ja, faktisk var interessen for det vilde åbningstilbud, hvor butikken fra Sydhavnen solgte de første 1000 rammer sodavand for kun én krone, så stor, at kriminelle fra USA fik øje på det.

“Vi blev hacket allerede på åbningsdagen af nogen fra USA, der overtog vores betalingskonto, så vi betalte for nogle hjemmesider i USA,” fortæller Erdogan Erbas fra Drikkevarer Outlet.

Og når du først er i fingrene på IT-kriminelle, er det svært at komme ud igen.

Derfor har byens nye spiller valgt at starte forfra – og det kommer nu dig til gode.

Drikkevarer Outlet har nemlig lavet en ny side på Facebook, hvor de igen lover at sælge 1000 rammer Pepsi Max for kun én krone per ramme.

Men først, når nok københavnere følger siden.

“Så snart vi når 2000 følgere, starter vores salg til 1 krone på Pepsi Max-rammer per person, så det gælder om at holde øje og følge barometeret, siger Erdogan, der har lært af hackerangrebet.

Men nu ser han frem.

“Forretningen går super, men vi kan mærke, at de store spillere på markedet er sure på vores koncept. Så noget må vi jo gøre rigtigt,” griner han.

Som grænsehandel i hovedstaden

Erdogan sammenligner helt bevidst Drikkevarer Outlet med de grænsebutikker, som danskerne i årtier er valfartet til i Tyskland.

“Her behøver man bare ikke svine miljøet til og bruge en hel dag på at køre til Tyskland. Butikken åbner centralt i København, så man nemt og hurtigt kan komme forbi, og bakke helt op til døren, når man alligevel er på vej fra sted til sted”, understreger Erdogan.

“Vi vil gerne være det sted, hvor både virksomheder kan komme forbi og sikre deres drikkevarer i den varme sommertid, men også hvor private kan få et større og bedre udvalg og priser end hos deres normale købmand – især, hvis man sammenligner med stykprisen”, påpeger Erdogan.

Han afslører, at gæsterne også kan se frem til pallevis af forskellig slags slik, som man kan købe med hjem, og det går så godt for kæden, at der er planer om flere åbninger i Københavnsområdet.

Del artikel

Andre læser også