MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt dit aftryk på den grønne omstilling

Af Redaktionen

Vi lever unægteligt i en tid, hvor bæredygtighed og miljøvenlighed er nogle begreber, som er blevet en fast bestanddel af hverdagen.

Der hænger selvfølgelig sammen med, at vi er blevet mere klimabevidste i vores måde at leve på.

Selvom det er blevet bedre i løbet af de seneste par år, er der stadig masser af ting, som vi kan gøre for at blive mere bæredygtige i vores måde at leve på.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan blive mere bæredygtig med udgangspunkt i din bolig. Du kan blandt andet vælge at få udskiftet din eksisterende varmeløsning med en mere moderne og bæredygtig løsning som eksempelvis et jordvarmeanlæg.

Du kan læse alt om jordvarmeanlæg lige her.

Hvorfor skal jeg vælge et jordvarmeanlæg?

Du skal vælge at få installereret et jordvarmeanlæg af flere årsager. Først og fremmest skal du tænke på miljøet og din egen rolle i den grønne omstilling.

Der er ingen tvivl om, at hvis vi ønsker at vende disse negative tendenser, skal vi gøre det i fællesskab. Hvis du vælger at få installeret et jordvarmeanlæg, vil du komme til at spare en masse strøm i fremtiden.

Det er både en fordel for miljøet – og selvfølgelig din egen økonomi.

Har du hørt om energitilskud?

Hvis du vælger at få installeret et jordvarmeanlæg, har du muligheden for at få et energitilskud. Et energitilskud er et tiltag, som regeringen har vedtaget. Det indebærer, at alle dem der ønsker at blive mere bæredygtige i deres måde at leve på kan få økonomisk støtte af staten.

Hvordan får jeg energitilskuddet?

Hvis du ønsker at få et energitilskud, skal du sende en ansøgning til et energiselskab. Der er en fordelagtig idé at henvende dig til flere forskellige energiselskaber. Når du gør dette, får du muligheden for at vælge det tilbud, du finder mest interessant.