Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sætter scene op i Parken: Verdenskendt dansk DJ laver kæmpe online koncert

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I morgen fredag den 10. april indtager den danske DJ-stjerne, Martin Jensen, Parken i København og giver en fem timer lang livekoncert streamet direkte fra midtercirklen.

I samarbejde med streamingtjenesten Twitch og det danske herretøjsmærke Shaping New Tomorrow er den gratis onlinekoncert stablet på benene for at give lys i mørket til alle musikfans, der netop har måtte se sommerens festivaller blive aflyst.

Fra klokken 18.00 og helt frem til 23.00 byder den verdenskendte, danske DJ, Martin Jensen, indenfor til en gratis og unik onlinekoncert direkte fra midtercirklen i Telia Parken.

Med koncerten “Martin Jensen presents Me, Myself, Online” bliver Martin Jensen den første danske DJ og kun femte danske kunster, der spiller live fra Danmarks nationalstadion.

Et venue, der normalt har plads til ca. 40.000 mennesker.

Filmes fra fire vinkler og med dronekamera

Koncerten vil foregå fra midten af fodboldbanen i Parken og bliver filmet fra fire vinkler, inklusive et dronekamera, som vil give onlinekoncerten den rigtig stadionstemningen.

I disse corona-tider bliver den store DJ-fest livestreamet til fans i og udenfor landet. Alt sammen for at sprede lidt glæde i disse så triste tider for alle musikfans og de mange, som havde set frem til sommerens festivaller.

Festen i Telia Parken er blevet til i samarbejde mellem Martin Jensen, streamingtjenesten Twitch og det danske herretøjsmærke Shaping New Tomorrow, som er medsponsor på arrangementet.

“I en tid, hvor det nu står klart for alle os, der elsker fest og musik, at årets festivaller er aflyst, vil vi gerne være med til at hylde dem, der vil og tør få det bedste ud af en dårlig tid.

Derfor har vi i samarbejde med Martin Jensen stablet Europas fedeste onlinefest på benene i morgen, fredag. Som virksomhed vil vi gerne hylde pionererne, som udfordrer det traditionelle og skaber nye rammer for, hvordan vi kan være sammen om musikken og festen.

Også selv om vi ikke lige nu fysisk kan være sammen,” siger Christian Aachmann, marketingdirektør og medstifter i Shaping New Tomorrow.

Omsætter for mere end 100 mio. kr.

Det danske tøjmærke har bl.a. en stor tøjbutik i Pilestræde, og blev kendt i hele landet, da de optrådte i Løvens Hule. Her fik de bl.a. Jesper Buch ombord som investor, og siden er omsætningen strøget i vejret med raketfart.

Drevet af ambitionen om at forene klassisk, stilet herretøj i sublim kvalitet med komfort, velvære og en aktiv livsstil har de tre stiftere siden 2015 skabt et tøjbrand på vej til et internationalt gennembrud. Shaping New Tomorrow omsætter for mere end 100 millioner kr. på markederne i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Navn: Martin Jensen presents Me, Myself, Online

Sted: Telia Parken, København

Dato: Fredag den 10. april

Tid: 18.00-23.00

Link: https://www.twitch.tv/martinjensentv

Del artikel

Andre læser også