Satser på ny dato: Tivoli udskyder atter sommeråbning

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Christoffer Anias Sandager
Foto: Christoffer Anias Sandager

Med forlængelsen af forsamlingsforbuddet frem til den 10. maj, udskyder Tivoli nu åbningen af sin sommersæson til mandag den 11. maj.

Tivoli har tidligere udskudt sin åbningsdato to gange, men har også forlænget sin sommersæson helt frem til den 4. oktober.

Det skriver man i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

Foto: Lasse Salling

Fredagsrock kan ikke gennemføres før september

Med statsministerens udmelding mandag den 6. april om, at festivaler, byfester og større arrangementer omfattes af et forbud til og med august måned, ligger det også fast, at Tivoli ikke kan holde Fredagsrock i den sædvanlige form før til september.

“Efter at statsministeren har forlænget forsamlingsforbuddet en hel måned, har vi nu fået ekstra tid til at forberede os grundigt på at kunne åbne Tivoli for vores gæster den 11. maj. Vi vil forberede os på, at gæsterne kan komme i forlystelseshaven på sikker vis.

Vi er i løbende dialog med myndighederne, og derfor kommer gæsterne til at opleve et besøg i Tivoli helt i overensstemmelse med de sundhedshensyn, der gælder på åbningstidspunktet,” siger Tivolis adm. direktør, Lars Liebst.

Det har været uvist hvorvidt forbud om større arrangementer og større forsamlinger frem til 1. september også indebar landets forlystelsesparker – men her tyder det altså på, at Tivoli har modtaget information om, at man godt må åbne med restriktioner.

Tivoli forlænger sommersæsonen

Tivoli har tidligere udskudt sin åbningsdato to gange, men har også forlænget sin sommersæson helt frem til den 4. oktober.

På tivoli.dk opdateres der løbende nyt om Covid-19 virussen og dens konsekvenser for Tivoli. Her vil der også komme nyt om den forskudte åbnings betydning for de planlagte aktiviteter i Haven.