MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Til salg for 28 mio. kr.: Schmeichel sælger sin luksusvilla

Af Michael Qureshi
Foto: Claus Borg & Partner
Foto: Claus Borg & Partner

Han var engang verdens bedste målmand. Siden blev han tv-vært, og så har Peter Schmeichel så også lige opfostret næste generation af landsholdsmålmand i sønnen Kasper Schmeichel.

Peter Schmeichel har i mange år boet lige udenfor København på en af landets dyreste adresser, og nu har han sat sin vilde luksusvilla til salg.

Så når det kommer til en af verdens bedste målmænd nogensinde – er det næppe nogen overraskelse, at den villa, han netop har sat til salg, også placerer sig helt i top med palædetaljer, ekstraordinær god udsigt og en pris, hvor kun de færreste kan være med.

Det er den tidligere danske landsholds- og Manchester United-målmand Peter Schmeichel, der netop har sendt sit 342 kvadratmeter store strandvejshjem i Nordsjælland på markedet.

For villaen forventer målmandslegenden at få 28 millioner kroner. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Foto: Claus Borg & Partner

14 værelser og grund helt ud til Øresund

De mange kvadratmeter fordeler sig på 14 værelser og beskrives i salgsmaterialet fra liebhavermægleren Claus Borg & Partner Søren Heilesen som en af områdets smukkeste og mest harmoniske villaer i kompromisløs kvalitet.

Huset ligger på en grund helt ud til Øresund i kystbyen Espergærde lige syd for Helsingør: Og det er altså ikke bare udsigten til bølgeskvulp og Sverige i det fjerne, der følger med.

Til adressen hører der nemlig også egen badebro.

Schmeichel kom selv til vandkants-kvadratmeterne tilbage i 2007  efter en god prisforhandling.

Dengang lød udbudsprisen nemlig på knap 30 millioner kroner – men Schmeichel endte dog med at få huset 4,9 millioner kroner billigere og altså til en pris på runde 25 millioner kroner.

Det viser Boliga.dks salgsprishistorik for ejendommen.

28 mio. kr. er normalt i området

Men selvom 28 millioner kroners-hjem er de færreste forundt – er det ikke et helt ualmindeligt syn i disse dele af Danmark.

For øjeblikket er der godt 65 villaer til salg i landet for mere end 20 millioner kroner – hvoraf de cirka 50 ligger i eller omkring hovedstaden.

Sælges kan boligerne i den prisklasse også: Alene i år er der hidtil solgt knap 30 boliger i hovedstadsområdet for 20 millioner kroner – eller mere.

Peter Schmeichel er blevet kåret til verdens bedste målmand to år i træk; i dansk fodboldhistories mest glorværdige år: 1992 og i 1993 – derudover har den 56-årige fodboldlegende vogtet målet for blandt andre storklubben Manchester United i næsten et årti – og altså knap 300 kampe.

Se Schmeichels palævilla her

Del artikel

Andre læser også