MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kbh Treat: Se 12 af årets bedste film i biografen til halv pris

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Filmporten
Foto: Filmporten

Det har været en lang og kedelig vinter uden film i biograferne, men nu kan du endelig læne dig tilbage i de bløde sæder igen og lade underholdningen rulle over lærredet.

Din lokale biograf har helt sikkert savnet dig, og med ugens Kbh Treat kan du være med til at støtte den og de folk, der kæmper for at give os alle sammen gode og anderledes filmoplevelser.

I samarbejde med Filmporten tilbyder vi intet mindre end 12 af årets allerbedste film til halv pris.

Find det gode tilbud til MigogKbh’s læsere hos Filmporten lige her.

For alle filmelskere

Filmporten er filmelskernes biografklub, og ved at betale 100 kroner for et medlemskab får du 12 billetter, som hver giver halv pris på en god biograffilm.

Allerede når du har set tre film, er dit medlemskab tjent hjem, og på den måde sparer du mere end 500 kroner på spændende filmoplevelser.

Du kan bl.a. se ”Ammonite” til halv pris. Foto: PR

Filmporten udvælger nogle af de vigtigste, bedste og mest afgørende film, og du bestemmer selv, hvilke af de udvalgte film du vil bruge dine halvprisbilletter på.

I København og omegn kan billetterne blandt andet bruges i Grand Teatret, Empire Bio, Gloria, Vester Vov Vov, Gentofte Kino, Humle og Reprise Teatret.

Glæd dig til gode film

Filmporten har spændende film på programmet året rundt, og lige nu kan du blandt andet se Lee Isaac Chungs drama “Minari” om en koreansk familie, der i 1980’erne kæmper for at starte en farm i Arkansas. Filmen blev for nylig belønnet med en Oscar og nomineret til yderligere fem.

Senere på året kommer blandt andet ”Ammonite”, hvor Oscar-vinder Kate Winslet giver en af karrierens bedste præstationer over for en ligeså stærkt spillende Saoirse Ronan.

Og så kan du se Finlands Oscar-bidrag “Tove”, der er historien om Tove Jansson, som er kendt i hele verden for de folkekære mumitrolde og deres magiske univers.

Læs mere og køb dine halvprisbilletter lige her.

Hvad: 12 film til halv pris
Hvor: Flere biografer i København og omegn
Hvordan: Køb medlemskab hos Filmporten HER